Szekeres Viktor

Kegyetlen nézettséggel búcsúzott a The Walking Dead

16 millióan nézték Amerikában a The Walking Dead évadzáróját, és az ismétlésekről nem is beszéltünk.

Bár a negyedik évad nyitó epizódjának népszerűségét egész évadban nem érte el a The Walking Dead, a finálé esetében sokan bíztak abban, hogy esetleg megdől a széria eddigi nézettségi rekordja. Azonban egyelőre még a 20 milliós határ nincs veszélyben, ugyanis a zombidráma idei utolsó epizódját "csak" 15,7 millióan követték figyelemmel Amerikában az AMC csatornán - legalábbis az első sugárzás alkalmából.

Ez egyébként természetesen azt is jelenti, hogy az idei szezonban ismét a The Walking Dead lett a legnézettebb kábeles tévésorozat odakint. Teljes nézettségben, vagyis a 4 évnél idősebbek körében az évadban mindössze az NCIS, a The Big Bang Theory és az NCIS: Los Angeles volt képes magasabb átlagnézettségre, azonban az említett sorozatok nézői között igen sok az 50 évnél idősebb, ami azt is jelentette, hogy a The Walking Dead a 18-49 éves kereskedelmi korosztályt figyelembe véve magasan a legtöbb tévézőt elérő széria volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #4
    Az a baj, hogy mar nem tudnak mit kitalalni. Mar minden zombis jelenet unalmas. Az egyetlen dolog ami menti a sorozatot az par szereplo alakitasa, ami meg mindig utos.

    De valamit csinalniuk kell mert mar kezd baromi vontoatotta valni az egesz. Ez a baj a kaperegennyel is, mar borzasztoan unalmas.

  • Ender Wiggin #3
    kegyetlen nézettség, de ha azt nézzük, hogy eddig minden szezonzárót többen néztek, mint a premiert, akkor most bukta volt a 15,7.
    sajnálatos módon nyolc-kilenc író nem tesz jót egy sorozatnak sem. az idei szezon sok röhejes karaktert hozott és idegesító személyiség változásokat. és az apokalipszis zombie fodrászai révén új hajat darylnek...
  • RAZOR27 #2
    Csatlakozom, borzalmas volt. Ezt az évadot is már csak azért néztem végig, hogy hátha... de a következőt szerintem max majd egybe megnézem, talán úgy se.
  • god25 #1
    Ez eddig -szerintem- a legrosszabb, legunalmasabb évad volt.
    Remélem 2015-ig összeszedi magát az író gárda.