Szekeres Viktor

Világpremier után pár nap­pal szinkronnal nézhetjük a The Wal­king Dead 5. szezonját

Ősszel a The Walking Dead új részeit Amerikával egy időben nézhetjük itthon magyar szinkronnal.

A magyar FOX csatorna szinkronizált változatban tűzi műsorra az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatát, a The Walking Deadet. Mint arról már korábban beszámoltunk, a magyar premierre február 10-én fog sor kerülni, este tíz órakor, és eleinte két epizódot is meg lehet nézni a szériából. Később a csatorna minden bizonnyal át fog állni a heti egy részes sugárzásra, azonban mindez azt jelenti, hogy a 4. évad összes része adásba kerül, mire odakint elkezdenék adni az 5. szezont.

Mindez tehát elméletben azt jelenti, hogy a többi nemzeti FOX csatornához hasonlóan itthon is lehetőség nyílik a The Walking Dead világpremierrel egy időben történő sugárzására, s legutóbbi sajtóközleményében a FOX ezt meg is erősítette. Igaz nem hétfőnként, a hajnali amerikai bemutatót követően láthatjuk az ősszel induló ötödik évad epizódjait, hanem pár nappal később, de ha azt nézzük, hogy pár hónap alatt több éves lemaradást hoz be a FOX, már ez is dicséretes teljesítménynek számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Ha te nem, akkor más sem. Ez annyira logikus.

    Nem.
  • scagnetti #5
    Aki eddig angolul nézte, biztos nem vált át magyarra. Csak magamból kiindulva mondom ezt. Amúgy is nagyon tré hangokat kaptak a szereplők.
  • Yagami #4
    GabeE3e:
    Mindig lehet mást nézni a ValóVilág-on kívül; más kérdés, hogy nem a tv-ben kell keresni. Még csak letöltened se kell, ott a Youtube, ha nem ismernéd :)
  • GabeE3e #3
    Remek, már régóta vártam ezt a hírt, remélem végre,akkor a Family guy-t is tovább szinronizálják, meg a followingot, meg áááá :D végre lehet mást is nézni a valóvilágon kívül , engem megvettek:)
  • Zombee #2
    Nem nagy érdem, saját sorozatukról van szó. Emiatt nem láthattuk eddig itthon, mert csak saját csatornán hajlandók vetíteni, nem adják el.
    Viszont így már az elejétől sem kell tvripet nézni, egyből lesz BDrip meg fullHD anyag logó nélkül. :)
  • Ombika #1
    Vegre 1 oromteli hir!