Szekeres Viktor

Nagy csalódás az új Need For Speed-mozifilm

Lehetett bármilyen jó is a Need For Speed-film, Amerikát nem igazán érdekelte.

Jó ideig 30 millió dolláros debütálást jeleztek előre a Need For Speed-mozifilm számára Amerikában, az elmúlt hetekben azonban alább hagyott a hype, és a Disney már 20 milliós nyitánnyal is elégedett lett volna. Azonban még ennyi sem jött össze a filmnek, hiszen az első becslések szerint mindössze 17,8 milliós kezdő hétvégét produkált, ami mindössze a harmadik helyre volt elég a toplistán.

Ez a kezdés a 3118 moziban adott Need For Speedtől már csak azért is csalódást keltő, mert eddig a leggyengébben teljesítő Halálos iramban-epizód, a harmadik rész is 24 millióval startolt. A felmérések szerint a film nézőinek nagy része a férfiak köréből került ki (70%), érdekes módon idősebb volt a közönség (a nézők 55%-a 25 évnél idősebb volt), a 3D-s előadások pedig korrektnek mondható 43%-át adták az összbevételnek.

Összehasonlításképp: a korábbi játékadaptációk közül a jóval olcsóbb Resident Evil és Max Payne is körülbelül 17,5 millió dollárral kezdett annak idején. Előbbi jó pár résszel folytatódhatott is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Szerintem is meglepő. Noname szereplőkkel majdnem 20 milliót szakított. Nem mintha a Halálos iramban nem noname színészekkel készült volna. Sőt, egy Aaron Paul sokkal ismertebb, mint akkor Vin Diesel.
  • Sippie #1
    Nagyon meglepő... noname szereplős halálos iramban epizód. Kb mint az amerikai pite spinoffok, dvd-n/tv-ben jó lesz.