Szekeres Viktor

James Bond új szerepben

Daniel Craig majd két év kihagyás után ismét filmezni fog.

Először még csak a The Daily Mail egyik napi pletykájának tűnt, de most a Deadline megerősítette, hogy Daniel Craig lesz a főszereplője a The Whole Truth című tárgyalótermi drámának. A mozifilm forgatókönyvét az a Nicholas Kazan jegyzi, aki inkább a 80-as és 90-es években jelentkezett filmekkel, olyan alkotásokkal, mint a Letaszítva, a Matilda, a kiskorú boszorkány, vagy A kétszáz éves ember. A rendezői feladatokért pedig Courtney Hunt felel, aki 2008-as Befagyott folyó Sundance-es nagydíja és két Oscar-jelölése ellenére, némiképp meglepetésre, nem nagyon dolgozott mozifilmen, inkább tévés munkákat vállalt.

A The Whole Truth történetéről egyelőre nem lehet tudni sokat, de az már bizonyos, hogy Craig egy ügyvédet fog játszani, a forgatásra pedig Bostonban, illetve Massachusetts államban kerül sor. Ez a film jelenti egyébként a színész visszatérését a mozikba, ugyanis a 2012-es 007 - Skyfall után egy kis szabadságot vett ki, azóta nem is láthattuk sehol.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • culas25hc #2
    Talán a visszavonulást tervezi Bond, és az gondolta hogy a nyugdíjas éveiben kipróbálhatná a színészkedést is. Más reális magyarázat nincs a cikkre :D
  • Zombee #1
    Azt ugye tudod, hogy James Bond egy fiktív titkosügynök, aki aligha vállal szerepet egy tárgyalótermi drámában.