Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz A holló és a Dark City rendezőjének új filmje

A Dark City után lejtmenetbe kapcsolt Alex Proyas, de az Egyiptom isteneivel megint a régi lehet.

Alex Proyas 1994-ben egy remek A hollóval kezdte mozifilmes rendezői pályáját, 98-ban pedig egy még jobb Dark City-vel folytatta azt - ezek a filmek 7.6, illetve 7.7 ponton állnak jelenleg az IMDb-n. Sajnos az azóta eltelt 15 évben mindössze három újabb alkotásra futotta tőle, de a közepes Garázsrock után Proyas átnyergelt a stúdiófilmekre, ami sajnálatos dolog, bár sem az Én, a robot, sem a Képlet nem lett vállalhatatlan.

Pár napja bejelentették, hogy a rendező következő filmje a 2016-ban bemutatásra kerülő Gods of Egypt (szó szerint: Egyiptom istenei) lesz, melyben olyan színészeket láthatunk, mint Gerard Butler, Geoffrey Rush, Nikolaj Coster-Waldau, Brenton Thwaites és Courtney Eaton. A forgatókönyvön a rendező mellett Matt Sazama és Burk Sharpless is dolgozott, a történet pedig a mágia, szörnyek és istenek világában fog játszódni, ott, ahol őrület uralkodik a Piramisok földje felett. A középpontban természetesen egy véletlenül hőssé váló figura és az emberiség sorsa lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Szövegértési nehézségekbe ütköztél?
  • noland #1
    Miről beszél ez? Az Én, a robot tök jó film, nem hogy vállalhatatlan...a Garázsrock sem rossz, kifejezetten szórakoztató alternatív film.