Szekeres Viktor

Nemsokára láthatjuk Luc Besson új tévésorozatát

Újabb európai sorozattal kezdi a jövő évet az AXN. A francia filmrendező, Az ötödik elem és a Taxi filmek alkotója, Luc Besson első tévésorozata a No Limit című széria, amelyben egy halálraítélt titkos ügynök csatlakozik egy illegális alakulathoz

Luc Besson, a modern francia kultuszfilm megteremtője 2012-ben úgy döntött, hogy sok mozifilm után a tévésorozat-készítéssel is megpróbálkozik. Az alapkoncepció egy apa-lánya történet sok akcióval, humorral és érzelemmel. A sorozat címe No Limit és a hazai premierjére az AXN-en fog sor kerülni január 13-án 21:00-s kezdéssel.

A No Limit története szerint Vincent Liberatinál (Vincent Elbaz), aki titkos ügynök, agydaganatot diagnosztizálnak, ami gyakorlatilag halálra ítéli a férfit. Állását feladva hazaköltözik a Marseille-be, hogy a hátralévő időt kamasz lányával, Lolával és volt feleségével, Alexandrával tölthesse, akivel kapcsolatos érzésein a válás óta még nem sikerült túllépnie. A helyzet már nem is lehetne ennél kilátástalanabb, amikor Vincent kap egy utolsó lehetőséget: részt vehet egy kísérleti stádiumban lévő gyógykezelésben, ha csatlakozik a Hydra nevű önjelölt igazságosztó szervezethez. A rosszarcú titkos társaság "a cél szentesíti az eszközt" elv alapján a marseille-i szervezett bűnözés felszámolását tűzte ki célul.

Az első évad hat részből áll, de Franciaországban már a harmadik szezonon dolgoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!