Szekeres Viktor

Véget ér a legjobb tévés akciósorozat

A 24 leköszönésével egyértelműen a Válaszcsapás vált a legjobb tévés akciósorozattá, többek között azért, mert annyira szűk ebben a műfajban a választék. Tegnap kiderült, hogy ugyan lesz 5. szezonja is a sorozatnak, azonban az lesz az utolsó is.

Az amerikai Cinemax csatorna úgy döntött, hogy még egy évadnyi Válaszcsapást (Strike Back) bekér, azonban az ötödik szezonnal véget vet a szériának. Érdekesség, hogy az amerikai számozás szerint a nemrég véget ért évad a harmadik, a jövőre bemutatásra kerülő a negyedik, hiszen ott az eredeti, angol szezont (6 rész) nem tekintették a sorozat részének, nem is került adásba, csak pár hete, Strike Back: Origins címmel.

Itthon az említett "valódi" első szezon a VIASAT6-on és az M1-en is látható volt, azonban a többi részt a Cinemax adta, az idei szezont ráadásul szinte egy időben az amerikai sugárzással. A Cinemax közleménye szerint egyébként a Válaszcsapás ötödik évada Ázsiában és Európában fog forgatásra kerülni. A kérdés mindössze az, hogy a második és a negyedik szezon után ismét akar-e stáb hazánkban filmezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #5
    btw ha megnézted az első 2 évadot (sztem teljesen jó, fordulatos sztorival, persze később gyengyültek a szezonok) akkor miért nézted meg ha nem tetszett, ha meg nem nézted meg, akkor honnan tudod, hogy mi van vagy mi nincs benne? szóval wtf?
  • nlght #4
    valszeg vmi másra gondolsz, keress rá, én nem láttam tininyálat benne... ha mégis ugyanarra gondolunk, akkor meg ízlések és pofonok, én például heteroszexuális férfi vagyok és nem nézek csajszis csatornákat, így a szempontjaiddal se vagyok tisztában, szóval nem tudom mire gondolsz... amúgy szinkronos cuccokat is csak akkor nézek, ha társaságban megszavazzák a szinkront...
  • zetortraktor #3
    Akció? Romantikus szappanopera, nem? Az új Nikita minden szempontból értékelhetetlen tininyál, nem véletlenül adja ilyen csajszis csatorna.
  • nlght #2
    azért az új Nikita első két évadja is jó, fordulatokkal teli akció lett (a mai felhozatalhoz képest)
  • god25 #1
    Nagyon érződött a sorozat végén, hogy kezd leülni az egész. Mintha belefáradtak volna az egészbe a főszereplők. Én azt hittem, hogy ezzel vége is. Jó volt látni a sok magyar helyszínt. Kivéve a fóti szemétégetőt. :D