Szekeres Viktor

Két kép az új Star Wars-főgonoszról

Újabb képek jelentek meg a Star Wars-univerzum új rosszfiújáról, Az Inkvizítorról.

A New Yorkban megrendezésre került Comic Conon mutatták be a Star Wars Rebels című tévésorozat készítői az univerzum legújabb rosszfiúját, Az Inkvizítort (The Inquisitor). Ma a Lucasfilm kiadott két újabb fotót a karakterről, illetve annak akciófigura változatáról. A figura a Star Wars Rebels Saga Legends-figurák egyike lesz, szerepe szerint jedivadász és természetesen a Birodalom szolgálatában fog állni.

Klikk ide! Klikk ide!

A Star Wars Rebels című animációs széria története a III. és a IV. filmes epizód eseményei között játszódik, így sokkal nagyobb hangsúly fog helyeződni a Birodalomra. A sorozat premierjére Amerikában a tervek szerint 2014 őszén kerül sor a Disney XD elnevezésű gyerekcsatornán. A Star Wars Rebels a Lucasfilm megvásárlása miatt megszüntetett Star Wars: A klónok támadása utódja lesz, legalábbis ugyanaz az írói gárda fog dolgozni rajta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #3
    Ezzel csak Darth Vader ( sith vagy sötét ) nagyúrt silányítják legalább a filmekben voltak eredetibb sötét jedik/sithek.
    Ilyen Dooku grófvagy Darth Maul . Ezek az új sithek, sith szolgák mind csak fekete, szürke, vérvörös és szürke színt hajlandóak viselni. Most már olyan mintha valami emobuzi divat lenne. Ja meg ezt a midiklórgecit eltörölhetnék. Tényleg idegesítő, hogy csak a kiválasztott ( értsd.: magas midiklórgenyó szintű ) lehet jedi. Közönséges faj egyedei nem sajáthítják el csak úgy ennek a tecnhikáját.
  • Zero 7th #2
    Az egy dolog, hogy a Star Wars a kezdetektől fogva nagyon rágyúrt a merchandisera, de azért az, hogy ELŐBB van játékbaba, mint a filmes médium, amihez kapcsolódik, az már egy kissé nevetséges.
    Mint ahogy az is, hogy olcsójános módra újrafelhasznált öntőforma lábai vannak, az egész karakter valami összeollózott Darth Maul utánérzés, borzasztóan gagyi, ahogy kinéz.
    Mondjuk ez elmondható mindenre, ami "új hullámos" SW...
  • tomboy013 #1
    Viktor már megint hozza a formáját...