Szekeres Viktor

Itthon százezrek nézik a Star Wars-sorozatot

Hiába volt nagy a felhajtás a Star Wars: A klónok háborúja című animációs film körül, itthon mindössze 47297 SW-rajongó vette a fáradságot, hogy elzarándokoljon a moziba és megtekintse, hogy hol is tart ma az animáció George Lucas szerint.

Az eredmény, tekintve a Csillagok háborúja rajongóbázisát, ugyan satnya, de ha azt nézzük, hogy eredetileg a mozis premier tévére volt tervezve, hogy felvezesse az animációs sorozatot, akkor a "nem is olyan rossz" minősítéssel láthatjuk el a magyar mozis szereplést.

A gyengébb nézőszám ellenére várható volt, hogy nem vállal nagy kockázatot az RTL Klub, mikor a sorozat, a Star Wars - A Klónok háborúja bemutatása mellett dönt, ugyanis a vasárnap kora délelőtti időpont ellenére is 175 ezren izgulták végig a premiert, s ha ehhez hozzávesszük a Cartoon Network több ismétlésének nagyjából 30 ezer nézőjét, akkor bizony Lucas is elégedetten dörzsölhetné a markát, ha egy cseppet is érdekelné sorozatának magyar szereplése.

Az itthoni 200 ezer körüli nézőszám mellett a sorozat Amerikában 2 millió rajongót ültet le a képernyők elé heti rendszerességgel, nem is csoda, hogy folytatódik fog a széria a 2. évaddal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #7
    Letöltöttem valamelyik részét a sorozatnak. Nem volt rossz, de azóta nem éreztem késztetést, hogy esetleg a többi részét is megnézzem.
    Mondjuk, ha nagyon ráérnék, akkor lehet, hogy megejteném, így viszont marad a Lost és a Battlestar Galactica.
  • DarkEvilPiccolo #6
    Úgy néz ki, hogy ez tényleg emberfüggő. Szerintem sem volt rossz a pilot rész. Az ismerőseim akikkel megnézettem mind azt mondták, hogy egyszer élvezhetős darab. És ők mellesleg nem is SW fanok és még nekik is tetszett.
  • berserk87 #5
    Nem volt annyira rossz a film, mint amilyen sok rossz kritikát kapott. Ma kezdtem bele és már csak 10 perc van hátra. Simán nézhető és szórakoztató. Bár moziban biztos nem néztem volna meg. Most már a sorozatra is kíváncsi vagyok.
  • Hoz_Hun #4
    Hát én azt mondom, hogy csak olyan epizód van, ami jobb mint a moziverzió. A sorozatban magában én is nagyon kellemesen csalódtam (mivel a mozi verzió elég lesújtó volt). Most már Ahsokát is kifejezetten kedvelem.
  • DarkEvilPiccolo #3
    Mint eddig mindenhova, ide is csak annyit írok, hogy ez a sorozat egyszerűen fenomenális! Kortól függetlenül ajánlható bárkinek. Rengeteg bölcsességet eresztenek el benne amik miatt különösen megfogott.
  • Jrex #2
    Én vasárnap véletlenül néztem meg XD
  • MoToX #1
    kellemes csalódás "volt" a sorozat. és bizony volt pár összefüggő epizód, ami jobb, mint a moziverzió :)