Szekeres Viktor

Újabb hírek az élőszereplős Star Wars-tévésorozatról

Még mindig nem tudni, hogy lesz-e a közeljövőben Star Wars-tévésorozat. A kilátások mindenesetre biztatóbbak, mint egy éve, hiszen a Lucasfilm új tulajának, a Disney-nek több tévécsatornája is van.

Az amerikai ABC csatorna tegnap a tévés kritikusok előtt tartott egy évadértékelő előadás-sorozatot, melyen a zsurnaliszták kihasználták a lehetőséget és a Csillagok háborúja-tévésorozat sorsáról is megkérdezték Paul Lee, programigazgatót. Mindezt azért tették, mert nemrég az ABC-t is tulajdonló Disney kezébe került a Lucasfilm, mely a Star Wars-jogokat birtokolja, így adja magát, hogy ez a csatorna próbálkozhat a franchise képernyőre vitelével.

Lee elmondta, hogy a Star Wars-projekt semmiképp sem halott, mindenképpen szándékozik valamit tenni a Lucasfilm által a csatornához hozott portfólióval, de egyelőre még nem tudja, hogy mit. Elképzelései csak akkor lesznek a hogyantovábbról, ha leül tárgyalni a Lucasfilm képviselőivel, amire eddig még nem került sor. Ennek megfelelően még azt sem tudta megerősíteni, hogy ha lesz Csillagok háborúja-tévésorozat, akkor azt vajon a George Lucas által összetrombitált íróstáb közreműködésével megírt jó pár szkript alapján készül-e el. A kérdés csak az, hogy kívánnak-e sötétebb hangvétel szériát csinálni, vagy inkább könnyedebb irányba mozdulnak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    De már tudod, hogy nincs új hír a témában = elérte a célját a cikk.
    Ne legyél ennyire negatív!
  • kissssss #3
    csak az számít hogy minél többen kattintsanak ide és semmi más.
  • Svlad Cjelli #2
    Alap hogy Abramset rakjak oda, majd lesz sok flare effect kardozas kozben.
  • oz #1
    Tehát ha jól értem az az új hír, pontosabban az új hírek, hogy nincs új hír. Pompás.