Szekeres Viktor

Folytatódhat a Star Wars-sorozat

Sokak éhségét csillapítja a Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozat, melyet itthon egyelőre az RTL Klub sugároz, de nemsokára a Cartoon Network is be fog szállni..

A sorozat, a bukást hozó mozifilm után minden idők egyik legjobb nézettségét hozta el az amerikai kábeladónak, s bár a 4 millió nézőnek nagyjából a fele a premier óta úgy döntött, hogy mégsem érdekli őt a klónok csatározása, a sikert mi sem jelzi jobban, minthogy a Cartoon Network benyújtotta igényét az SW:CW 2. évadjára is.

A március harmadik hetében bekövetkező finálé után tehát nem kell sokat várni a folytatásra, valószínűleg az év vége felé ismét látható lesz a képernyőn Anakin Skywalker és Ahsoka Tano.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athor #10
    Így igaz.
    Én is rajongó vagyok gyerekkorom óta ('73-as vagyok), és ez a sorozat jobb, mint amilyenre számítottam.
    Egyébként... hol is lehet Star Wars-os vizet venni? Két pohárral lesszives...
    :)
  • TeDDyRuSh #9
    Én is nézem a sorozatot minden héten, kiváncsi is vagyok az egy órás epizódra. Nem lesz csalódás senkinek, aki még nem látta. A pilot, bevétel ide, vagy oda, nem azt a sikert hozta, amit MINDENKI várt. Nem is volt olyan jó, de a sorozat pótol mindenért!
  • DarkEvilPiccolo #8
    Asszem minden Vasárnap reggel de nem vagyok 100%os benne. Én is (NAGY) rajongó vagyok és mégsem vettem zokon a pohár vízes dolgot. xD
  • Vardar #7
    RTL-en mikor megy?
  • bladesoft #6
    Elöször is ÉN VAGYOK A RAJONGÓ!!!Háhá Nem nézem le egyáltalán de ismerem öket. Könyv, képregény, game, stb... van, veszem.igazából az utolsó néhány évben 10 csak könyvés pc game+dvd(eredeti). Imádom már kiskorom(30éves vagyok) óta és tényleg el lehet adni a pohár vizet ha Star Warshoz köthető. A nyitányról annyit hogy tényleg túl sokat vártak egy animált sw filmtöl de az a pár adat ami alinken megadva van az csak az usa bevétel, lejjebb Anglia .és philipinek (?) a világ többi részéről tényleg nem szólva :D 90mDollcsi bőven megvan tehát 8.5költég+35mReklám=Nagyon sok lé < 90m
    Még azt is megmerem kockáztatni hogy többet költenek az évadzáró 1órás filmre mint a moziba leadottra.Jó lenni tudni mennyiért adták a CN-nek hisz ez a csatorna folyamatosan ismételi sorozatait.. elfogadható akár az ha évente újit szerződést a Lucasarts-l.
  • winnie #5
    többszörösen? és a 35 milliós marketingköltség?

    "És szerintem a Star Wars-l még a pohár vízet is el lehet adni."

    azért nem kéne ennyire lenézni a rajongókat...

    a bukás pedig nem úgy működik, ahogy gondolod, hisz minden film pozitívban jön ki. a kérdés, hogy azt a tervet teljesítik-e, amit előírtak maguknak, hogy mikor folyik be a pénz (ma, holnap vagy 2012-ben). a clone wars esetében 15-28 milliós nyitányt vártak, ami nem jött össze, csak az alsó határon.

    (s éppúgy külön kell választani a clone wars meg a többi film esetében a merchandisingot, amit nem a filmes stúdió intéz, max a jogokat adja el, ráadásul a clone wars esetében irreleváns, hogy 8,5 millióba került a gyártás, hiszen általában az efféle projekteknél nem a filmet bemutató stúdió gyártotta, az csak megveszi a gyártótól, aki nyilván a bekerülési értéknél magasabb áron adja el a forgalmazónak, mint ahogy a forgalmazó úgy veszi meg a filmet, hogy tudja, hogy 30-60 milliót még az amerikai reklámra is költenie kell.)

    (ld. lucas is csak eladja a sorozatot a cartoon networknek, de a sugárzás bevételét, már a tévé vágja zsebre.)
  • DarkEvilPiccolo #4
    SW esetében szerintem elég nehéz lenne bukásról beszélni, legalábbis anyagiakról. :D
  • bladesoft #3
    "A sorozat, a bukást hozó mozifilm után minden idők egyik legjobb nézettségét hozta el " Nem is az volt a cél... de a sorozat a legjobb reklámot kapta. És szerintem a Star Wars-l még a pohár vízet is el lehet adni.
    Egy kis link :D http://www.imdb.com/title/tt1185834/business
    Nos a film készitési ára többszörösen megtérült és ez csak az USA bevételek, dvd, müanyag kütyük, játékok(?), stb járulékos bevétele nélkül. Talán a nézetség ami bántó lehet egyesek szemében ez az animáció a felnövekvő új generációkat fogja megragadni hisz már 31 éves a sztori :D :D Ezért is az ifjabbakat célozta a sok meglett korú apuka anyaka rajongó sw--fan nem igazán nézte meg vagy ha igen eléggé lepontozta.
  • balo88 #2
    Tényleg nagyon jó sorozat!!!!
  • DarkEvilPiccolo #1
    Mondjon bárki bármit, baxott nagy ez a sorozat! Nem is gondoltam volna, hogy össze lehet még valamit is hozni ami SW és nem rókabőr és a tetejében élvezhető is.