Szekeres Viktor

A Star Wars 7 első áldozata a Warcraft-mozifilm

Szomorkodhatnak a fantasy műfajának rajongói, ugyanis a Csillagok háborúja premierje miatt a Universal stúdió "kénytelen volt" elhalasztani a Warcraft című játék alapján készítendő mozifilm bemutatóját.

Amikor a Disney stúdió bejelentette, hogy a Csillagok háborúja-sorozat hetedik epizódja 2015. december 18-án kerül bemutatásra, akkor mi is jeleztük, hogy ez a döntés valószínűleg további változtatásokat fog előidézni, hiszen erre a dátumra két további produkció premierjét is bejelentették. Ahogy az várható volt, ezek egyike viszonylag gyorsan bemutatási időpontot is váltott: jelen állás szerint a Duncan Jones által rendezendő Warcraft pár hónappal később, március 11-én kerül majd a mozikba.

A másik delikvens, Az elveszett jelkép című Dan Brown-adaptáció jelen állás szerint még mindig az új Star Warsszal együtt mutatkozik be - úgy tűnik, hogy a Sony nem sieti el a döntést. Mindenesetre a stúdió számára adja magát egy májusi időpont, hiszen mind A Da Vinci-kódot, mind az Angyalok és démonokat májusban láthatták először a nézők a moziban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • constellus #10
    Nehogy azthidd h ANNYIRA meglenne kopva, persze megvan, viszontmost is vannak felnovo gyerekek akik moat ertek el a szibtet a wowhoz, raadasul most kezdtem el jatszani megint 3 ev kihagyas utan, es bekell valjam piszok egyszeru, konnyu es par dolog nevetsegesen rohejjes. Csakhogy durvan tud ujat mutatni, es van egy sajatos letisztult hangulata az egesznek, ahol nincs elbassszintva a Penz, mint pl GW2 Silkroad, Tera, Tibia, ahol millios, valahol bilios penzeket kell kifarmolni.. Dehogy nelegyen csak off
    szerintem a tortenetbol piszokjo filmsorozatot lehetne csinalni, foleg WoW kiegekkel kapcsolatban. Aki ismeri az tudja mirol beszelek ( darkportal egy masik bolygora, egy sotet nagyur lepaktal masokkal, vilagvege a foldben alvo bszottnagy sarkannyal, hajotores masvilag felfedezese stbstb persze ugyan az a 10 ember olne le mindenkit, hosszi evekig tarto csatakban :D
  • Etinger #9
    Lehet bejelentik a WC4 játékot, aztán nagy marketinges húzással együtt hypolják mindkettőt. A WoW talán már nem él meg több kiegészítőt. A jelenleg bejelentett nekem már így is utolsó utána. Nem játszottam 2-3 óránál többet a WoW-val, de már nagyon megkopott az egész. Aki szereti, az mondjuk gondolom nagyon.
  • tacky #8
    adig huzzák a warcraft film bemutatóját mire mindenki elfelejti a játékot...
  • cylonflatus #7
    Warcraft 3? Nem is tudtam, hogy ez már a harmadik lesz...

    SW premier dec 18.? Pont a szülinapomra, kösziszép!
  • zetortraktor #6
    Már bocs, de az, hogy te szinte csak fosadék filmeket nézel, nem Hollywoodot minősíti, hanem az ízlésedet.

    Vannak rohadt jó és okos hollywoodi filmeket még a blockbusterök között is. Csak ugye ismerni kéne őket.
  • Etinger #5
    Szerintem amúgy inkább Avatar jellegű lesz, ha már az egész Avatar úgyis olyan Wacraft hangulatú Night Elf nyúlásnak tűnik, StarCraft beütéssel. Látványos, egyszerű filmecske, ami azért bőven jobb a Transformerseknél.
  • Etinger #4
    Duncan Jones baromi jó rendező, és a Blizzard lecserélte Sam Raimit (aki szerintem harmatos lepkefing produkciókat hoz tető alá folyamat), szóval eddig biztató. Ja és ez WoW, nem WC3.
  • Serutekin #3
    Sokat ne reméljetek a warcraft 3-tól. Ami Hollywoodból kijön az általában egy fosadék, amit tömegterméknek gyártanak. Ha kifejezetten igényes filmet gyártanának akkor nem menne el a proli réteg. Szóval egy Transformers 2.0 számítsatok sajnos...
  • Wittgen #2
    Egyetértek Veled.

    Szerintem viszont ez jó döntés volt, mivel a fiatalokat nagyon megosztotta volna a 2 film egyidejű bemutatása (bár én pl képes vagyok 2 különböző filmet is megnézni moziban egyazon napon :D ), így viszont nagy valószínűséggel mindkét film kaszálni fog.
  • Ender Wiggin #1
    Személy szerint ennek örülök. Épp elég játékból lett már ultrafos film. Egy ilyen filmet maximum animációként lehetne a jtékhoz hűen eladni, de ezt is csak akkor, hogy nem egy hollywood dilettáns tahó írná a forgatókönyvet...