Szekeres Viktor

Népszerű autós játékból készül mozifilm

Újabb Mattel-gyerekjáték alapján készül mozifilm. Ezúttal a Hot Wheels játékautók lesznek az alapjai Hollywood legújabb próbálkozásának, ráadásul a filmet egy kifejezetten tehetséges rendező fogja készíteni, akinek fura módon ez lesz az első valódi munkája.

A Legendary Pictures leszerződött Simon Crane rendezővel és Paul Attanasio íróval, egy, a Hot Wheels-játékokon alapuló mozifilmmel kapcsolatosan. A Mattel népszerű játékautóiról tervezett mozifilm forgatókönyvét Attanasio Art Marcum és Matt Holloway szkriptje alapján fogja készíteni. Arról egyelőre még nincs információ, hogy milyen stílusú lenne a mozifilm (valószínűleg autós akciófilm), s még azt sem tudni, hogy melyik stúdió fog lecsapni a projektre.

Attanasio neve a többségnek a Doktor House című tévésorozatból lehet ismerős, ahol hosszú évekig dolgozott, de egyébként korábban olyan emlékezetes filmek forgatókönyvét írta, mint a Kvíz-show, a Fedőneve: Donnie Brasco vagy a Zaklatás - legutóbb A jó németet láthattuk tőle. Crane még egy filmet sem készített rendezőként, azonban nem lehet azt mondani, hogy tapasztalatlan lenne, hiszen a szakma egyik legelismertebb second unit rendezőjéről van szó, aki olyan filmeken dolgozott mostanában, mint a Z világháború, a Men in Black 3, a Salt ügynök, a Hancock vagy A Quantum csendje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!