Szekeres Viktor

Megvan a Warcraft-mozifilm egyik főszereplője

Sorozatszínészt szerződtettek a tervezett Warcraft-mozifilm négy főszereplői posztjának egyikére. A Vikingek sztárját nemsokára valószínűleg Paula Patton és Colin Farrell is követni fogja.

A Variety értesülései szerint Travis Fimmel lesz a World of Warcraft-mozifilm egyik főszereplője. A színész, akit legtöbben valószínűleg az idén nagy sikert arató Vikingek című tévésorozatból ismerhetnek, korábban nem nagyon szerepelt komolyabb filmekben, mindössze a Kísérlet amerikai feldolgozását érdemes megemlíteni filmográfiájából.


A korábbi hírek szerint a játékfeldolgozásnak mégy kiemelt szereplője lesz, s ezen posztok betöltésére olyan színészekkel folynak a tárgyalások, mint Colin Farrell és Paul Patton, azonban velük még nem született megegyezés. A nagyszabásúnak tervezett fantasyt Duncan Jones fogja rendezni, aki eddig két, igen jól fogadott scifit tett le az asztalra, a Holdat és a Forráskódot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ca3sar #4
    Azért mielőtt olyanokat jelentenétek ki hogy egyhangú és unalmas a WOW sztorija először azért járjatok utána rendesen.
    http://eu.battle.net/wow/en/game/the-story-of-warcraft/chapter1
  • zetortraktor #3
    Nincs, csak nagyon egyhangú, de nem a Wow történetét fogják felhasználni, hanem a világot.
  • Zombee #2
    Pár éve játszottam a 14 nap/20 szintes trial verzióval, és nem éreztem késztetést a folytatásra, de megkérdem: van a WoW-nak olyan összefüggő sztorija, amiből érdemes drága filmet forgatni igazi rendezővel és színészekkel?
  • Vol Jin #1
    Már vagy 5 éve folyamatosan a holnap kezdődik a forgatás bejelentések vannak a film kapcsán.