Szekeres Viktor

Tényleg egyre jobbak a Star Trek 2 előzetesei - itt a legújabb

Nem számoljuk, hogy hányadik előzetes érkezett a Sötétségben - Star Trekhez, de ha valaki figyelmét nem keltették fel az eddigi trailerek, akkor talán a mostani megteszi.

Egyre jobbak, egyre látványosabbak és egyre többet árulnak el J.J. Abrams második Star Trek-filmjének, a Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into Darkness) című scifinek az előzetesei. Ezúttal egy nemzetközi trailer érkezett az Amerikában május 15-én, itthon pedig június 13-án bemutatásra kerülő tévésorozat-adaptációhoz. A több, mint két perces videóból rengeteget megtudhatunk a történetből, de az is biztos, hogy még így is bőven marad meglepetés és felfedeznivaló a filmre.


A Sötétségben - Star Trek azon kevés idei premier közé tartozik, melynek sikerét borítékolni lehet. Sőt, az elemzők szerint a második rész még az első hatalmas sikerét is könnyedén túlszárnyalja. Pedig az első újkori Star Trek-film a legtöbb pénzt hozó és legnézettebb mozifilm volt a sorozatban, de ennél sokkal fontosabb, hogy a fogadtatása nagyon pozitív volt, meglepően kevés rajongó kesergett. 2009-ben a Star Trek 75 millió dolláros nyitóhétvégével 257 millió dollárig jutott el Amerikában, a nemzetközi bevételei viszont meglepően alacsonyak voltak, csak 128 millió dollár folyt be Amerikán kívül. Ez az az összeg idén akár meg is többszöröződhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #3
    ennek semmi köze a szeret nem szeretethez, szimplán üzleti racionalitás. Magyarországon egy nem túl népszerű és nem túl sikeres franchise újabb része jön, ennyi.
  • Keiichii83 #2
    Mert szeret minket a forgalmazó.
  • Tauri #1
    Itthon miért 1 hónappal később adják le? :(