Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódhat a Marvel-tévésorozat

Eddig csak sejtettük, de most már biztosra vehetjük, hogy májusig 22 epizód, azaz egy teljes sorozatévad fog készülni a The Avengers univerzumában játszódó Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. című tévésorozatból, melyben már Nick Fury karaktere is feltűnt.

Ugyan a harmadik epizódra a premier nézőinek majdnem felét elveszítette a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. című, A bosszúállók világában, a film történéseit követő időszakban játszódó tévésorozat, a kiugró kezdeti nézettségnek köszönhetően még így is az idei évad legnépszerűbb szériái között található. Éppen ezért nem is csoda, hogy az amerikai ABC csatorna úgy döntött, hogy újabb 9 epizódot kér be a készítőktől, ami egyben azt is jelenti, hogy májusig összesen 22 rész kerül képernyőre a sorozatból.

A Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. egyik főszereplője Clark Gregg, aki a mozifilmekben Coulson ügynököt alakította, és A bosszúállókban életét vesztette. Természetesen mivel képregény-világról van szó, így bármi megtörténhet benne, s mint a sorozatból kiderül, Coulson valójában nem is halt meg, bár egyelőre még rejtély, hogy mi történhetett vele - maga a karakter is téves információkat kapott ezzel kapcsolatosan. Gregg mellett olyan színészek alakítják a fontosabb szerepeket, mint Brett Dalton, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iai De Caestecker és Ming-Na Wen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!