Szekeres Viktor

Új szuperhősös tévésorozat érkezik hozzánk

Új, élőszereplős sorozat debütál a Megamax műsorán, melynek címe ROX. A naponta kétszer is adásba kerülő széria három fiatalról és egy szuperautóról fog szólni.

Augusztus 3-tól, minden nap 16:30-tól és 21:30-tól lesz látható a Megamaxon a csatorna új sorozat, mely rendhagyó módon nem rajzolt, hanem élőszereplős lesz. A belga Rox főszereplője három fiatal szuperhős, és maga ROX, a szuperautó. Érdekesség, hogy a név rövidítése egyszerre jelzi az autó oxigénes működését (Riding on Oxigen), és a főszereplő fiatalok nevét is, hiszen Rick, Olivia és Xavier állnak a kalandok középpontjában.


A csatorna leírása alapján kiderülhet, hogy a három kivételes képességű tinédzsert a kormány képezte ki ultra titkos csapattá, mindannyiuknak más, a járgányhoz kötődő különleges adottsága van. Küldetésük, hogy sikeresen oldjanak meg olyan bűnügyeket, amelyekbe másnak beletörik a foga. A kalandok során a hősök versenyt futnak az idővel, küldetésük szigorúan titkos, nyomokat pedig nem hagyhatnak. Arra is figyelniük kell, hogy fegyverük, a különlegesen felszerelt ROX ne kerüljön illetéktelen kezekbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Első ránézésre hulladék. Másodikra is.
  • god25 #2
    Nem tudtad? Belgiumban már 14 éves kortól titkosügynöket képeznek! :D
  • endrev #1
    Ez most komoly??? :D

    Tudom, hülye kérdés volt...