Szekeres Viktor

Megvan, mikor kezdődik a Marvel-képregényes tévésorozat

Kőkemény vetélytársak ellenében szeptember végén tűzi műsorára A bosszúállók alapján készített tévésorozatot az amerikai ABC csatorna. A széria idővel az RTL Klubon is bemutatkozhat.

Az amerikai ABC csatorna bejelentette, hogy a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. című új tévésorozatuk szeptember 24-én, kedden startol el, este 8 órás kezdéssel. Ez azt jelenti, hogy a szériának olyan sorozatokkal kell felvennie a versenyt a nézőkért, mint az NCIS, amely Amerika legnézettebb tévésorozata, a The Voice, amely a 18-49 éves korosztály tagjai között számít a legnézettebbnek, valamint a The Originals című Vámpírnaplók-spinoff.


A Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. egyik főszereplője Clark Gregg lesz, aki a mozifilmekben Coulson ügynököt alakította, és A bosszúállókban életét vesztette. Természetesen mivel képregény-világról van szó, így bármi megtörténhet benne, s mint a sorozatból kiderül, Coulson valójában nem is halt meg, mindössze Nick Fury hitette ezt el a többiekkel, hogy kellő motivációt adjon nekik. Gregg mellett az ügynökök szerepét olyan színészek fogják alakítani, mint Brett Dalton, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iai De Caestecker és Ming Na.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!