Szekeres Viktor

Nagy siker a Marvel-tévésorozat

Első nekifutásra pazar nézettséget produkált a Marvel Studios első tévésorozata, a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., melyet nem más írt és rendezett, mint A bosszúállókat is jegyző sorozatveteránnak számító Joss Whedon.

Amerikában kedden mutatták be a Joss Whedon által írt és rendezett Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. című tévésorozat első epizódját, s a premier remek nézettséget hozott. No, nem a teljes lakosságot figyelembe véve, ugyanis a 12 millió nézőt leültető premier idősávjában csak harmadik helyez szerzett az NCIS és a The Voice új szezonjának epizódjai mögött, azonban a 18-49 éves kereskedelmi korosztály körében 5 éve nem látott debütálást produkált.

Igaz, ha azt nézzük, hogy melyik sorozat mutatkozott be legutóbb ennél nagyobb nézettséggel, akkor azt vehetjük észre, hogy a V című scifi, mely két rövid szezon után le is került az Agents of S.H.I.E.L.D.-nek is otthont adó ABC műsoráról. A nagy kérdés az lesz, hogy a sok érdeklődőből mennyit sikerült meggyőznie a Marveles szuperhős képregényekre építő sorozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    Azért ez túlzás. Ha láttad a filmet akkor tudod, hogy ez ilyen stílusú. Eleve képregényhősökről szól, szupererőkkel meg ilyenekkel. Ne várjunk realisztikus dolgokat.
  • Csaba161 #1
    Hát én biztosan nem maradok, mivel ez egy jamesbond paródia lett szigorúan 12 éven aluliaknak...