Szekeres Viktor

Nagy visszatérők az új 24-sorozatban

Nemcsak Jack Bauer tér vissza az új 24-sorozatra, hanem Chloe is és a készítők feltett szándéka, hogy Audrey karakterét is "feltámasszák", igaz a Kim Raver által játszott összekötő valójában nem halt meg.

Úgy tűnik, hogy az új 24-sorozat, a 24: Live Another Day készítői a "régi" széria rajongóinak kedvében akarnak járni, hiszen a Jack Bauer bőrébe visszabújó Kiefer Sutherland mellé több, korábbról ismerős arcot is visszahoznak. Pár hete jelentették be, hogy megegyeztek az előző évadokban Chloet alakító Mary Lynn Rajskubbal, most pedig arra derült fény, hogy tárgyalásokat folytatnak Kim Raverrel, aki Audrey karakterét játszotta a sorozatban.

A 24: Live Another Day afféle reboot lesz, mely tavasszal startol el az amerikai Fox csatornán. A sorozat védjegyének számító valós idejű felépítés természetesen megmarad, de ezúttal 12 epizódban fogják lefedni egy nap eseményeit a készítők, ami azt jelenti, hogy az epizódok között időugrások lesznek. Az új szezon történetéről még nem lehet semmit tudni, de pletykák szerint Amerikán kívül (is) játszódna a sztori.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Johetne mar....