Szekeres Viktor

A 24 is befejeződött

Nem csak a Lost, hanem a 24 is befejeződött napokban. A 8. évadjával búcsúzó akciósorozat nézettsége nem volt kiemelkedő, de a hírek szerint Jack Bauer elégedetten akaszthatta szögre kézifegyverét egy újabb nehéz nap után.

Miután az amerikai Fox csatorna úgy döntött, hogy a növekvő gyártási költségekre és a csökkenő nézettségre való hivatkozással véget vet a 24 című akciósorozatnak, egy ideig volt arra esély, hogy egy másik csatorna átveszi a meglehetősen drágává vált sorozatot. Azonban miután az üzletből nem lett semmi, május 24-ét pármillió rajongó várta feketebetűs ünnepként, hiszen dupla epizódjával ekkor búcsúzott el a 24.


A 24 fináléja annak ellenére, hogy a visszajelzések alapján a kritikusoknak és a rajongóknak is bejött, viszonylag kevés nézőt mozgósított. A nézettségi adatok szerint az utolsó két rész nézettsége nem sokkal haladta meg a szezon legkevésbé nézett epizódjának számait. A mérések szerint ugyanis hétfőn keleti parti idő szerint 20.00 és 22.00 között átlagosan 8,94 millióan követték végig Jack Bauer kalandjait, akik a jelenlegi tervek szerint pár éven belül egy mozifilmben fog visszatérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?24cancel&1
  • bmw #2
    Nevetseges a fox, 9 millio ember neki semmi....
    Sajnalom, az egyik legjobb sorozat. De bezzeg csopogos szarsagot meg kell tovabb nyomni....
  • pixx #1
    Nagyon kár érte...reméljük lesz esély a visszatérésre valamilyen formában :)