Szekeres Viktor

Újabb infók a 24-mozifilmről

Még nincsen sem rendezője, sem szereplőgárdája a 24 című mozifilmnek, de Kiefer Sutherland már biztosra veszi, hogy a film forgatása áprilisban vagy májusban elkezdődhet.

Tegnap Kiefer Sutherland tévés újságírók előtt promózta új sorozatát, a Touch-ot, s egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy a tervek szerint április végén vagy május elején kezdenék el forgatni a 24-mozifilmet, melynek előkészítése már meglehetősen régóta húzódik. A színész még azt is elárulta, hogy a szkript alapján a 8. évados finálé után nagyjából hat hónapot ugranának előre az időbe, s hogy a formátum annyiban nem változna, hogy a film 24 óra eseményeit mesélné el, bár természetesen mindezt nem valós időben.

Az már korábban kiderült, hogy a forgatókönyvet Mark Bomback és Billy Ray írta, de mást nem nagyon tudni a produkcióról, egyelőre még rendezője és szereplői sincsenek, sőt azt sem lehet tudni, hogy a sorozatból korábban megismert színészek közül ki fog visszatérni. Bár mivel elég közel van már a forgatáskezdés, így valószínűleg még ebben a hónapban újabb infókat osztanak meg a nyilvánossággal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    ". Utálom, mikor nincs befejezése valaminek csak nyújtják (pl Lost)."

    a sorozatok márpedig ilyenek. technikai kérdés. nem fejezhetik be minden évad végén a sorozatot, mintha ott lenne a vége. (a lostot nem értem, egyike azon nagyon, nagyon kevés sorozatnak, aminek nem csak befejezése volt, hanem eleve megmondták, hogy mikor lesz vége. ilyet szinte sosem tesznek.)

    mondjuk maga a filozófia is meglepő, miért a vége érdekel egy sorozatnak? eleve nem is jut eszembe, hiszen amikor nézem hétről-hétre a részeket, akkor nem arra gondolok, hogy holnap, 2 vagy 5 év múlva hogy lesz vége. amikor elér a végére, lehet bosszankodni, hogy le lett-e zárva vagy sem, de roppant keserűnek kell lenni ahhoz, hogy 4-8 éve heti sorozatimádat után valaki a lezáratlanság miatt hirtelen megutáljon egy sorozatot. nem mondom, hogy nem fontos a befejezés, de ahhoz, hogy valaminek a 3. évadját istenkirálynak kiáltsam ki, teljesen sokadlagos tényező.

    meg egyébként is, mi az, hogy befejezés? az élet a sorozat vége után is megy tovább. hacsak nem azzal fejezik be, hogy mindenki halott a végére. ilyen sorozat is volt 2-3 az elmúlt években. volt öröm?:)
  • Wittgen #5
    Igen, ez egy nagyon jó sorozat. Volt 1-2 jó sztori, jó csavarok, jó akciók, jó csajok :) és ami nálam fontos, minden szál le lett zárva. A főbb szálak az adott évad végére. Utálom, mikor nincs befejezése valaminek csak nyújtják (pl Lost).

    Csak az a baj, hogy mozifilmben nem tudná ezt visszaadni (mármint a real-time történetet).
  • hunwhite #4
    Mondhatnám, hogy mint hozzászólásodnak! De tévednék mert ez a sorozat klasszikus a hozzászólásoddal szemben!
    Soha nem fogott meg film ennyire.Soha nem történt még meg, hogy egymás után néztem napokon keresztülegy sorozatot! Nagyon várom!!!Akinek ajánlottam, hogy nézze meg az is napokra eltűnt mert nem tudta abbahagyni!!!!
  • bmw #3
    Miert is?
    Csinaljanak csak minel tobbet filmbol vagy sorozatbol, persze csak akkor ha minosegi....
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Ezt majd mások eldöntik.
  • dzsagon #1
    hát sok értelme nincs ennek a filmnek