Szekeres Viktor

Idén már nem készítik el a 24-ből tervezett mozifilmet

Egyelőre még mindig nem biztos, hogy lesz 24-mozifilm, a Fox stúdió továbbra sem adta meg a zöld utat a projektnek, melynek még rendezője sincs. De, ha lesz is belőle valami, akkor csak jövőre.

Úgy tűnik, hogy újabb egy évet kell várni arra, hogy esetleg mozifilm készülhessen az elmúlt évek második legjobb akciósorozatából, a 24-ből. Howard Gordon, producer és Kiefer Sutherland, aki a főhőst, Jack Bauert alakítja, mér elég régóta próbálja tető alá hozni a mozifilmes projektet, de most egymással egyetértésben úgy döntöttek, hogy nem akarják kapkodva elkészíteni a filmet, inkább nyugodtabb tempóban dolgoznának - a tervek szerint 2013-ban. Legalábbis Howard Gordon nyomatékosan kijelentette, hogy a 24-mozifilm márpedig el fog készülni.

A sietségnek egyébként az az oka, hogy a filmet csak áprilisban és májusban tudnák leforgatni, ugyanis Kiefer Sutherland nyáron elkezd dolgozni új sorozatában, a Touch-ban, feltéve, ha az megkapja a második évados berendelést. És a mozifilm forgatását egy több hetes előkészítési fázisnak is meg kell előznie, Howard Gordon pedig úgy érezte, hogy nem érdemes azzal rontani a film leendő minőségén, hogy májusban, pár hét alatt forgatják le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #1
    Legalább lesz időm felzárkózni a 4. évadtól.. :D