Gyurkity Péter

Az Asus is a nagy akkumulátorra szavaz

A cég több új készüléket is bemutatott rendezvényén, ezek egyike méretes akkumulátorral jön.

A júniusi Computex alatt az Asus jelezte, hogy a ZenFone család hamarosan több új változattal egészül majd ki, ezeket pedig most egy indiai rendezvényen mutatta be a nagyközönség előtt, több esetben a hivatalos árral kiegészítve a korábban megszellőztetett részleteket. Egy további példányról is lerántották a leplet, amely a mostanában divatos trendet követi.

A hivatalos bemutatón megjelent a ZenFone Laser mindhárom változata, amelyek sorrendben 5, 5,5, illetve 6 hüvelykes kijelzővel futottak be, a Gorilla Glass 4 felület, az 1080p felbontás, valamint a Snapdragon 410 és a 615 chip kíséretében. Mindhárom példány ugyanazon 13 megapixeles f/2.0 hátoldali kamerára támaszkodik, a memória mérete pedig 2 és 3 GB - az ár 160 és 280 dollár között mozog. A Selfie tulajdonképpen az 5,5 hüvelykes verzió, amely azonban a saját 13 megapixeles f/2.2 előlapi kamera esetében nélkülözi a gyors lézeres autófókuszt, ára pedig 250 dollárnak felel meg. A ZenFone 2 Deluxe ehhez képest a korábban megjelent ZenFone 2 erősebb változata, 128 GB-os belső tárolóval, amelyet 4 GB RAM, egy 2,3 GHz-en futó 64 bites Intel Atom chip, a gyorstöltési technológia, valamint dizájnos hátlap egészít ki, 360 dolláros áron.


A Laser bemutatása a 35. percnél, a Selfie a 42. percnél történik

A cég egy meglepetéssel is szolgált a jelenlévőknek, bemutatták ugyanis a ZenFone Max típust, amely nevének megfelelően méretes akkumulátorral érkezik. Ez egy 5000 mAh-s példány, amelyet egyéb készülékek feltöltésénél is hasznosíthatunk, míg az 5,5 hüvelykes kijelző, a Gorilla Glass 4 felület, az 5 megapixeles előlapi és a 13 megapixeles f/2.0 hátoldali dual-tone LED flash kamera a Laser fent ismertetett specifikációjából köszön vissza. Kisebb csalódást jelenthet viszont itt a Snapdragon 410 chip, amely 2 GB memóriával egészül ki.

A ZenFone Max megjelenése októberben esedékes, a cég emiatt egyelőre néhány részletről nem rántotta le a leplet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #3
    lol ez a kínai papper odaver még sztív jobsnak is! xD
    aztán még betolnak egy ifón alázást is. =D
    a füstös gyereket már nem is említem... :'D

    annyira kényelmetlen nézni, hogy már jó!
  • grebber #2
    Fa..a végre rájöttek azért nem siettek vele. Ezt gyorsan fel is írom valahova ,hogy egy "top" cég ami nagy aksit rak a telojába! Végre!
    Ezt remélem nem kell majd naponta 2x töltenem!

    Mondjuk mivel 5.5 tepsi kell a halálnak :( Miért is ne lenne feketeleves..
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.12. 10:23:51
  • BrockSamson #1
    Pont hogy nem jelent csalodast az a Snapdragon 410, mivel ha hosszu uzemido a cel, akkor egy kisebb fogyasztasu processzorral jobb a konstrukcio.