Szekeres Viktor

Meg is van a King Kong-reboot rendezője?

Újabb tehetséges független filmesre akar lecsapni Hollywood.

Mint arról már beszámoltunk pár napja, a San Diegóban megrendezésre került Comic Con elnevezésű képregényközpontú, ám filmekkel és tévésorozatokkal is foglalkozó nemzetközi rendezvényen bejelentésre került, hogy Skull Island címmel előzményfilm készül King Kongról. A jó hír mindebben az volt, hogy a terv olyannyira konkrét, hogy a Legendary Pictures azt is közölte az egybegyűltekkel, hogy a film 2016. november negyedikén kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

Akkor még nem sokat lehetett tudni a tervezett alkotásról, csak annyi, hogy King Kong eredetének történetét meséli majd el, aminek természetesen egyik korábbi mozifilmhez sem lesz sok köze. A minap a Deadline azonban további értesüléseket osztott meg a Skull Islanddel kapcsolatban. A stúdió állítólag máris ajánlatot tett Joe Cornish-nak, hogy rendezze meg a filmet. Az Idegen arcok (Attack The Block) lehetne tehát az az újabb független filmes, akit egy hollywoodi stúdió pályája elején szuperprodukciókhoz csábít.

A Deadline egyébként még arról is beszámolt, hogy a Koponya-sziget történetének forgatókönyvét a Godzillát is jegyző Max Borenstein írná.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Mar megint hulye vagy, de hat megszokhattuk :D Ha 1 film Robin Hood gyerekkorat mutatja be, az elozmenyfilm es nem reboot...A Robin Hood-i tortenet elozmenyet mutatja be es nem az alapsztorit kezdik ujra, masokkal mas korulmenyek kozt...Nem ertem mit kell ezen magyarazni. Ez az alapfilm folytatasa, ami elozmenyfilm, csak mas szereplokkel.
  • zetortraktor #4
    Arról beszélünk, csak régebben nem neveztük nevét a gyereket. Vagy mire gondolsz? Egy új Robin Hood-történet csak reboot lehet. Ha nem remake, akkor reboot - márpedig nem feldolgozás, hiszen a történet a legtöbb Robin Hood-sztorinál is más. (Mondjuk a King Kong más, King Kong azért elég ritkán használt filmes karakter a többihez képest.)

    Újraindítják a franchise-t. Másokkal, más körülmények között. Ez a reboot definíciója.
  • Etinger #3
    Ez picit olyan mintha Robin Hood vagy Zorro sztori kapcsán beszélnénk rebootról... az alapötlet már annyiszor fel lett használva, nonszensz rebootnak nevezni. Persze miért ne...
  • zetortraktor #2
    Az ég meg kék, de trivialitásokat senki sem szokott írogatni. Mert minek? Az előzmény is lehet reboot, hiszen ez sem egy film előzménye lesz, hanem a karakteré. Aztán ha siker, jön a folytatás.
  • Dewri #1
    Előzmény és reboot azért nem ugyanaz...