Gyurkity Péter

A bemutató előtt kiszivárogtak az LG G3 részletei

Több külső forrás mellett a gyártó hivatalos oldalán is idő előtt felbukkantak a fontosabb tudnivalók.

Az elmúlt hetekben visszatérő témának számított az LG soron következő csúcskategóriás megoldásának várható bemutatkozása, ezzel kapcsolatban pedig folyamatosan újabb és újabb részleteket ismerhettünk meg. A keddi hivatalos bemutató előtt azonban nemcsak a külső források, de a gyártó maga is idő előtt lerántotta a leplet új fejlesztéséről.

Az LG UK oldalán például egy rövid PDF-dokumentumban vehettük szemügyre a fontosabb hardveres jellemzők listáját, amelyből kiderült, hogy igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, és a készülék valóban egy 5,5 hüvelykes, Quad HD felbontást támogató érintőképernyőre épül. Ezt egy közelebbről meg nem határozott, ám 2,46 GHz-es órajelen futó négymagos Snapdragon processzor, 2 GB RAM, egy alapesetben 16 GB-os belső tároló, a microSD foglalat révén pedig akár további 2 TB tárolóhely egészítheti majd ki.


A WiFi 802.11 a/b/g/n/ac vezetéknélküli elérés támogatása mellett az A-GPS, a GLONASS, a Bluetooth 4.0 LE, az NFC, valamint az USB 2.0 megfelelő kezelése sem jelent gondot az okostelefonnak, amely rövid időre a cég holland oldalán is felbukkant, hogy nem sokkal később eltávolítsák onnan. A támogatott elérések listáján szerepel a hagyományos 2G (GSM/EDGE), a 3G (HSPA+), valamint a 4G (LTE) is, az akkumulátor feladatait pedig egy 3000 mAh-s, cserélhető példány látja el. A hátoldalon egy 13 megapixeles, OIS+ LaserAF kamera kapott helyet, míg a szoftveres oldalon az Android 4.4 KitKat fut - itt számos, az egészséges életmóddal kapcsolatos alkalmazást találunk, a Smart Notice pedig nyilván az értesítők megfelelő kezelésében segít majd.


Egy dél-koreai lap eközben a kereskedelmi forgalomba szánt dobozt és a készüléket ábrázoló további felvételeket osztotta meg a nagyvilággal, ezek nem sok kétséget hagynak a külsőt illetően. A megjelenésre sem kell sokat várnunk, a hivatalos bemutatón remélhetőleg erről is szót ejtenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!