Gyurkity Péter

Olcsó telefonnal újít az LG

Többek közt hazánkban is befuthat az LG L35, amely szerény jellemzőkkel, kedvező áron érkezik.

A dél-koreai gyártó saját hivatalos weboldalán bukkantak rá egy újabb, érkezőben lévő okostelefon nevére és részletes specifikációjára, az User Agent profil pedig ezúttal a szokásosnál több információt is közöl a megoldásról. Az oldalon elérhető részletek alapján a cég az Xperia E1-hez és a Moto E-hez némileg hasonló megoldást kínálna a vásárlóknak.

Az L35 egy kicsiny, mindössze 3,2 hüvelykes érintőképernyővel jelenne meg, a támogatott felbontás ennek megfelelően a nem éppen lenyűgöző 320 x 480 pixel (HVGA). A szoftveres oldalon ugyan az Android 4.4.2 KitKat futna, ám ezt egy 1,2 GHz-es órajelen futó ikermagos Snapdragon 200 (MSM8210) processzor, az Adreno 302 grafikus vezérlő szolgálná ki - ezt a párost a Moto E esetében már megismerhettük. A memória mérete 512 MB, a belső tároló pedig mindössze 4 GB-os, bár ez utóbbit microSD révén tovább bővíthetjük majd. Az akkumulátor feladatait egy 1540 mAh-s példány látja majd el, a készülék hátoldalán pedig egy szintén egyszerű, 3 megapixeles kamera kapott helyet.

Az okostelefon pontos mérete 109,4 x 59 x 11,9 mm, súlya 108,4 gramm. A várakozások szerint a készülék két színben, fekete és fehér kivitelben jelenik majd meg a boltok polcain, ám azt még nem tudni, hogy a gyártó pontosan mikor és milyen áron dobná azt piacra. A típusjelzés viszont szerepel az oldalon, ez ennek megfelelően LG-D150 lenne, mint ahogy az is biztosra vehető, hogy a 4G LTE hálózatok támogatása nem lesz elérhető.

Az LG több kelet-európai piacon, így hazánkban is hamarosan bemutathatja a megoldást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!