Gyurkity Péter

Teaser videón látható az LG G3

A dél-koreai gyártó a hivatalos bejelentés előtt egy rövid videóban mutatja meg nekünk az új okostelefont.

A G3 közelgő megjelenése, a készülék pontos hardveres és szoftveres jellemzői visszatérő témának számítanak a szaksajtóban, sokan várják ugyanis az új zászlóshajó felbukkanását. A pletykák és a bemutató dátumának bejelentése után most egy rövidebb teaser videóban tekinthetjük meg a készüléket, amely azért számos kérdést megválaszolatlanul hagy.


A videóban látható telefon jól látható módon magán hordozza a közvetlen előd, vagyis a G2 esetében megismert, a hátoldalon, közvetlenül a kamera alatt elhelyezkedő fizikai gombokat. A megoldás a jelek szerint alumínium külsőre épül, a kamera minden bizonnyal optikai képstabilizációval érkezik, emellett pedig közelebbről is szemügyre vehetjük az apró hangszórót is. A cég nem sokkal a videó közzétételét követően elkészítette a hivatalos weboldal G3-nak szentelt lapját is, ezen azonban egyelőre nem sok információt láthatunk, a pontos típusjelzés (D855) mellett ugyanis mindössze egy képet és a már említett videót vesézhetjük ki.

A külső források beszámolói szerint az LG G3 egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott, amely Quad HD, vagyis 2560 x 1440 pixel felbontást támogat, ennek élességével tehát egy darabig nem lesz gond. A processzor feladatait egy négymagos felépítésű Qualcomm Snapdragon 800 chip látja el, ezt pedig 3 GB RAM, egy alapesetben 32 GB-os belső tároló, valamint egy 13 (esetleg 16) megapixeles hátoldali kamera egészíti ki. A készülékkel kapcsolatban még számos kérdőjel maradt a hivatalos bejelentésig, ám erre már nem kell sokat várnunk, hiszen a bemutatóra még a hónap vége előtt, egészen pontosan május 27-én sort kerítenek, ezúttal Londonban.

A G3 mindenképpen az idei év egyik legjobban várt telefonja, meglátjuk, a cég mennyiben tudja majd kiaknázni az érdeklődésben rejlő lehetőségeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szomferi #1
    ha nem S805-tel jön, akkor lehet kukázni, mert játszani ezen nem nagyon fog senki értelmes sebességgel, túlontúl nagy a felbontás az Adreno 330-nak (Snapi 800/801)