Gyurkity Péter

Május 27-én jön az LG G3

Az LG kiküldte a meghívókat a fontos eseményre, amelyen az új zászlóshajó bemutatására számíthatunk.

Egyszerre több forrást adott hírt arról, hogy a sajtó képviselőinek megküldték a hivatalos meghívókat a kiemelt fontosságúnak minősített eseményre, amelyre 6 különböző városban, csaknem egyszerre kerítenének sort. A gyártó új zászlóshajóját mutathatja itt be, néhány más termékkel egyetemben.

Május 27-én Londonban tartják meg a fő attrakciót, ugyanezen a napon azonban New York és San Francisco, vagyis az USA keleti és nyugati partja is feliratkozik a listára. Egy napra rá, május 28-án, Szöul, Szingapúr, valamint Isztambul csatlakozna hozzájuk, és bár azt még nem árulták el, hogy pontosan milyen fejlesztéseket mutatnak be ezen rendezvényeken, csaknem biztosra vehető, hogy a G3 okostelefon ott lesz az újoncok között, mint ahogy a G Watch okosóra is az erre esélyesek közt indul. A cég egyelőre annyit ismert el (saját negyedéves jelentésében), hogy a második negyedben szeretnék bemutatni az új prémium kategóriás telefont, így a fentiekkel kapcsolatban nem sok kétségünk lehet.

Emlékeztetőül, a G3 egy 5,5 hüvelykes kijelzővel, QHD-felbontással (2560 x 1440 pixel), 534 ppi pixelsűrűséggel, egy 2,3 GHz-en futó négymagos Qualcomm Snapdragon chippel, valamint egy 13 és egy 2 megapixeles kamerával jelenhet meg, 3 GB RAM, egy 32 GB-os belső tároló, microSD, illetve az Android 4.4.2 KitKat kíséretében. Néhány részletre még nem vehetünk mérget, ám a pletykák megerősíteni látszanak egymást.

Az @evleaks ráadásul egy képet is közölt a készülék hátoldaláról, amelyen az új fizikai gombok láthatók, itt a jelek szerint a cég módosította az eddigi dizájnt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • frensys3666 #1
    MinekÍ?! Az LG 1 is bőven elég mindenre, gyors, a 3d-s játékok is tökéletesen futnak rajta, a G2 már a csúcsok csúcsa, valaki még G1-et venne de nincs rá pénze, erre itt a G3...ez olyan mint a samsungnál a S2, ami szintén elég tökéletesen mindenre, az S3 S4 már felesleges volt, nem hogy az S5...