Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
2 háziasszony beszélgetése 2010-ből:
-Tudod meséltem múltkor neked, h. az új mosógépem nem mindig mos rendesen, és h. időnként elakad öblítés előtt. A szervíz mikor felhívtam csak annyit tudott mondani, h. amíg nem jön ki a hibajavítás, addig egyszerűen indítsam újra.
-Én mondtam neked, hogy várjál egy kicsit, ne a legfrissebb modellt vedd meg. De figyelj! Tudok egy címet a neten, a tweak.washing-maschine.com, ahol van 1-2 hackkelt firmware változat. azt mondják, nem elég, h. a mosóprogramok 10%-kal gyorsabban futnak le, de ráadásul a centrifuga fordulatszáma is nő ennyivel.