Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Asszonyom, elhiszi, hogy a TIX már 40 fokon tisztára mos?
- Az jó lenne! A férjem izzad, mint a ló, koszos, mint a disznó, zsiros a haja, képtelen visszatartani a vizeletét, leeszi magát... Én is igenytelen vagyok, a hónaljam beleizzad az otthonkába, tetvesek a ruháim. Utálok mosni, mosogatni, tiszta kosz minden... Pedig két óra múlva jon a leendő vejem. Addigra mindennek ragyognia kell! Maga szerint ezzel tenyleg megbirkozik a TIX?
- Nem tudom. Ez a felvétel ugyanis nem reklámfilm, kicsit hamarabb jöttem. Arra gondoltam, ha már meglátogatom a baratnőm szüleit, egyúttal videóra veszem őket.