Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
soldier #7069 Két székely beszélget:
- Te! A fiam belepisilte a nevét a hóba!
- És?
- De a lányod kézírásával...
Hazaérkezik a székely erdész fia és szörnyülködve látja, hogy tiszta vér a faház. Az anyja széttépve, a huga szétmarcangolva, csak az apjába talál valamennyi életet.
- Édesapám! Mi történt itt?
- Itt járt a medve, fiam.
- Édesapám jól van?
- Jól fiam. Csak az oldalam fáj egy kicsit, ha nevetek.
A székely és a fia megy az erdőbe fát vágni...
Egyszer csak a fiú levágja a székely egyik lábát.
Mire a székely
- Fiam még egy ilyen és úgy segbe rúglak...
A vonaton utazik a francia, az angol, egy madame és az öreg székely. Egyszer csak a vonat beér egy alagútba, mire iszonyatosat fingik a nő. Alagútból kiér a vonat, madame feszeng, de a francia megmenti a helyzetet, pironkodva:
- Elnézést, tegnap sok chilis babot ettem, többet nem fog előfordulni!
Következő alagút, megint iszonyatos recsegvefingás, vonat kiér, most az angol menti a 'menthetőt':
- Elnézést, tegnap valószínű romlott steak-et ettem, rossz a gyomrom, többé nem fordul elő!
Megy a vonat tovább, székely papa feláll veszi a pipáját és elindul kifelé a kabinból. Mielőtt kilépne, visszaszól:
- Én most kimegyek pipázni, ha a kishölgy még egyszer fingana, én voltam!!
Az öreg székely meg a fia felmennek legeltetni a nyájat a havasokba. Éjszakánként egy nagy fa alatt alszanak egymás mellett, egy leterített subán. Egy másik subával pedig takaróznak. Egyik este látja az öreg, hogy a gyereknél nagyon mozog a takaró.
Kérdezi a gyereket:
Mit csinálsz Idesfiam?
Hát reiszolok Idesapám!
Aztán jól mén-e Idesfiam?
Hát nem mondhatom Idesapám!
Hát Idesfiam akkor talán próbálkozz a sajátoddal.