Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • soldier
    Két székely beszélget:
    - Te! A fiam belepisilte a nevét a hóba!
    - És?
    - De a lányod kézírásával...

Hazaérkezik a székely erdész fia és szörnyülködve látja, hogy tiszta vér a faház. Az anyja széttépve, a huga szétmarcangolva, csak az apjába talál valamennyi életet.
    - Édesapám! Mi történt itt?
    - Itt járt a medve, fiam.
    - Édesapám jól van?
    - Jól fiam. Csak az oldalam fáj egy kicsit, ha nevetek.

A székely és a fia megy az erdőbe fát vágni...
    Egyszer csak a fiú levágja a székely egyik lábát.
    Mire a székely
    - Fiam még egy ilyen és úgy segbe rúglak...

A vonaton utazik a francia, az angol, egy madame és az öreg székely. Egyszer csak a vonat beér egy alagútba, mire iszonyatosat fingik a nő. Alagútból kiér a vonat, madame feszeng, de a francia megmenti a helyzetet, pironkodva:
    - Elnézést, tegnap sok chilis babot ettem, többet nem fog előfordulni!
    Következő alagút, megint iszonyatos recsegvefingás, vonat kiér, most az angol menti a 'menthetőt':
    - Elnézést, tegnap valószínű romlott steak-et ettem, rossz a gyomrom, többé nem fordul elő!
    Megy a vonat tovább, székely papa feláll veszi a pipáját és elindul kifelé a kabinból. Mielőtt kilépne, visszaszól:
    - Én most kimegyek pipázni, ha a kishölgy még egyszer fingana, én voltam!!

Az öreg székely meg a fia felmennek legeltetni a nyájat a havasokba. Éjszakánként egy nagy fa alatt alszanak egymás mellett, egy leterített subán. Egy másik subával pedig takaróznak. Egyik este látja az öreg, hogy a gyereknél nagyon mozog a takaró.
    Kérdezi a gyereket:
    Mit csinálsz Idesfiam?
    Hát reiszolok Idesapám!
    Aztán jól mén-e Idesfiam?
    Hát nem mondhatom Idesapám!
    Hát Idesfiam akkor talán próbálkozz a sajátoddal.