Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Reszket a bokor, mert madárka szarott rá, reszket a lelkem, mert eszembe jutottál. Eszembe jutottál, Vasorrú Bábácska, Te a nagyvilágnak legnagyobb ocsmánya. Meg akarsz te enni, talán meg is sütöl. Ronda klopfolóval össze-vissza ütöl. Megölsz, rondaságom én nagyon gyűlöllek, apád-anyád nálam jobban nem gyűlölhet. Mikor együtt voltunk, tudom, hogy szerettél. Akkor nemet mondtam, most ezért, ezért megennél? Hogy ha már nem szeretsz, a madárka basszom meg, de ha még szeretsz, úgy ezerszer basszom meg!