Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • praksi
    - ".A tizenévesek szabadidejüket leginkább otthon a tévé előtt vagy az utcán, parkokban töltik."
    a zsabadidőmet leginkább otthon a GÉP előtt töltöm (60 % SG :-D)

-"míg a fiúk szívesen időznek konditermekben."
    max. takarítani járnék konditerembe :-D

-"Népszerűek még a gyorséttermek és a diszkók is."
    utálom a gyorséttermet, mer szar és drága, a discot meg azér, mer a rockot szeressem :-D

-"A diszkóba járás vidéken sokkal népszerűbb, mint Budapesten."
    bazz, én vidéki vagyok, mégse járok dizsibe! indoklás feljebb.

-"A tévénézés az első számú szabadidős tevékenység, függetlenül attól, hogy fiúról vagy lányról, pesti vagy vidéki kamaszról van szó. Hétköznap 131, hétvégén 208 percet fordítanak erre átlagosan. A diákok fele hétvégén több mint négy órát tölt a tévé előtt."
    4 órát???? én egy hét alatt ülök annyit TV elé....

-"A második leggyakoribb otthoni tevékenység a tanulás. Egy gimnazista hétköznap 1 óra 45 percet, hétvégén pedig több mint három órát tanul a különórákkal együtt."
    3 órát? minek? én bő 2 óra alatt megtanulok mindent. a különórát meg se említem..

-"A tévézés és a tanulás leginkább a mozgástól vonja el az időt. A fiatalok egyharmada hetente egyszer sem vagy mindössze egy alkalommal sportol."
    na ez mostanság igaz, anno régebben nem. (régi szép idők, heti 5 edzés, hétvégén 2 meccs + egy harmadikon pályát mosni, hmmmm... :-D)

-"A felmérésben részt vevő 35 ország közül ezzel a 31. helyen vagyunk...l"
    és kit előztünk meg? Albániát?