Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
praksi #6659 - ".A tizenévesek szabadidejüket leginkább otthon a tévé előtt vagy az utcán, parkokban töltik."
a zsabadidőmet leginkább otthon a GÉP előtt töltöm (60 % SG :-D)
-"míg a fiúk szívesen időznek konditermekben."
max. takarítani járnék konditerembe :-D
-"Népszerűek még a gyorséttermek és a diszkók is."
utálom a gyorséttermet, mer szar és drága, a discot meg azér, mer a rockot szeressem :-D
-"A diszkóba járás vidéken sokkal népszerűbb, mint Budapesten."
bazz, én vidéki vagyok, mégse járok dizsibe! indoklás feljebb.
-"A tévénézés az első számú szabadidős tevékenység, függetlenül attól, hogy fiúról vagy lányról, pesti vagy vidéki kamaszról van szó. Hétköznap 131, hétvégén 208 percet fordítanak erre átlagosan. A diákok fele hétvégén több mint négy órát tölt a tévé előtt."
4 órát???? én egy hét alatt ülök annyit TV elé....
-"A második leggyakoribb otthoni tevékenység a tanulás. Egy gimnazista hétköznap 1 óra 45 percet, hétvégén pedig több mint három órát tanul a különórákkal együtt."
3 órát? minek? én bő 2 óra alatt megtanulok mindent. a különórát meg se említem..
-"A tévézés és a tanulás leginkább a mozgástól vonja el az időt. A fiatalok egyharmada hetente egyszer sem vagy mindössze egy alkalommal sportol."
na ez mostanság igaz, anno régebben nem. (régi szép idők, heti 5 edzés, hétvégén 2 meccs + egy harmadikon pályát mosni, hmmmm... :-D)
-"A felmérésben részt vevő 35 ország közül ezzel a 31. helyen vagyunk...l"
és kit előztünk meg? Albániát?