Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
hát, az biztos, hogy nem rólam írták ezt a szart. össz-vissz egy tippelt, hogy a haverokkal kint vagyok az utcán, pakokban. amúgy nem járok konditerembe nyáron, se diszkóba, se gyorséttermbe, vallási programokra se, moziba viszont gyakran. tv-t se nézek soha, tanulni meg aztán pláne nem egy percet sem. viszont naponta sportolok.
ennyire más lennék mint a többiek? ha így vesszük, akkor én felsőbb rendű vagyok, mint az átlag. ők csak a 31. helyen vannak, én meg kb. a 10.-en.
ki lett az utolsó?