Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • PREMIERE1
    Nézd, azért, mert valaki nem baloldali, és belinkel egy - akárhogy is vesszük - humorosan megírt cikket, amit a moderátorok kiszednek, mert ugymond politikai töltetű, pedig semmi más, csak kicsit "görbe tükör" egy rendezvényről, amire pl. az én adómból - de a tietekből is - 135 millát "költöttek", pedig nem került annyiba és amiért betettem, az sem a lóvé firtatása végett volt, hanem magáról a rendezvényről történt tudósítás miatt ...

Aztán kiszedi a moderátor, miután az egyik - valószínűleg - baloldali érzelmű olvasónak nem tetszik, aztán hozzáteszed, hogy:

"a másik oldalról is könnyű lenne példákat említeni", no, az egész inkább ezzel a megjegyzéssel lett politika. (Különösen annak fényében állok itt értetlenül azon kritika nyomán: "ez itt az általános eszmecsere", hogy létezik az általánosban egy "Terror" topic is. Érdemes beleolvasni!)

Na mindegy. Ez szerintem sajnos máshová nem illett ...

(A linket azért benthagyhattad volna! :( )