Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Nézd, azért, mert valaki nem baloldali, és belinkel egy - akárhogy is vesszük - humorosan megírt cikket, amit a moderátorok kiszednek, mert ugymond politikai töltetű, pedig semmi más, csak kicsit "görbe tükör" egy rendezvényről, amire pl. az én adómból - de a tietekből is - 135 millát "költöttek", pedig nem került annyiba és amiért betettem, az sem a lóvé firtatása végett volt, hanem magáról a rendezvényről történt tudósítás miatt ...
Aztán kiszedi a moderátor, miután az egyik - valószínűleg - baloldali érzelmű olvasónak nem tetszik, aztán hozzáteszed, hogy:
"a másik oldalról is könnyű lenne példákat említeni", no, az egész inkább ezzel a megjegyzéssel lett politika. (Különösen annak fényében állok itt értetlenül azon kritika nyomán: "ez itt az általános eszmecsere", hogy létezik az általánosban egy "Terror" topic is. Érdemes beleolvasni!)
Na mindegy. Ez szerintem sajnos máshová nem illett ...
(A linket azért benthagyhattad volna! :( )