Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
azt tudom... csak ezekután elgondolkodtam, hogy esetleg kétszer végiggépelted-e, mert akkor elküldelek orvoshoz... :)))
Szalad a pipi a tyúkudvarban, utána a felhevült kakas, rohannak, rohannak.
A pipike közben gondolkozik:
Ha most megállok, azt fogja hinni, hogy qrva vagyok...ha még sokáig szaladgálok elole, frigidnek fog tartani......... na akkor én most
megbotlok ....
Egy középvezetö hajótörést szenved egy lakatlan szigeten.Fél évet eléldegél kókuszon és kókusztejen, és egész nap a tengert kémleli.
Egyszer csak egy csónakban kiköt egy gyönyör? nö. A pasi megörül:>
- Remek, végre valaki megmentett!!!
- Sajnos én is csak egy hajótörött vagyok, a sziget tulsó felén lakom.
- Milyen szerencsés, hogy a csónakkal jutott el a szigetre, talán megpróbálhatnánk eljutni innen.
- Nos a csónakot én épitettem, bambuszbol, háncsból es levelekböl.Ahogy a nap járásából és a csillagokból kiszámitottam, legalább 2 hétre vagyunk a legközelebbi lakott szárazföldtöl, és ennyi ivoviz nem fér a csónakba.Nincs kedve átjönni hozzám? Biztos régen volt már társasága. Át is eveznek a sziget másik felére. A tag teljesen le van nyügözve, kikövezett út vezet egy csodálatos bungalóhoz.
- Iszik valamit? - kérdezi a nö.
- Köszönom nem, elegem van a kókusztejbol.
- Ugyan! Van egy saját lepárlóm. Egy Martinit?
A férfi teljesen döbbenten ül és kortyolgatja a Martinit.
- Gondolom szivesen megborotválkozna, amig én átöltözöm.
A középvezetö szó nélkül átmegy a fürdöszobába, ahol két kiélezett kagylot talál. Mire megborotválkozik, a nö mindössze néhány liánba öltözötten fogadja:
- Gondolom, régóta egyedül van... - simitja hátra hosszú haját a nö.
- Igen. - feleli bizonytalanul a férfi.
- És biztosan szeretne olyasmit csinálni, amit már régen nem tehetett.....
- NEM mondja komolyan!!! Megnézhetem az e-mailjeimet ?!!!