Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
néhány volt már, de nincs kedvem kimazsolázni :)
- Annyira tettrekesz vagyok, hogy a nevem valojaban ige kellene, hogy legyen.
- Nem minden arany, ami horcsog!
- A Biblia arra tanit, hogy szeresd felebaratodat. A Kama Szutra pedig megmagyarazza, hogyan.
- Ne bizz semmiben, ami havonta egy hetig verzik es nem hal meg.
- Mostantol mindenben magam dontok!... Rendben?
- Amikor padlon vagy, legalabb szedjel fel onnan valamit.
- Elj ugy, hogy ne kerulj bele a tortenelemkonyvbe.
- A szerelem abbol all, hogy otvozni kell egy vampir temperamentumat egy ozike turelmevel.
- Ehes makkal az ember disznokat almodik.
- Akarmilyen rossz is a kolyok, adokedvezmenynek megteszi.
- Nem ertem miert mondjak, hogy megint felment a benzin ara? Ma is otezerert tankoltam!
- Mosolyogj! - Ez a masodik legjobb dolog amit a szaddal csinalhatsz.
- Ha tudnam, melyik bunko talalta ki, hogy a "selypitek" ige S betuvel, a "raccsolok" pedig R betuvel kezdodjon...!
- A noknek 70 hazimunkahoz kell erteniuk: a fozes es a 69.
- En vegeztem a feladat oroszlanreszet: uvoltottem.
- A szex az egyik legszebb, legtermeszetesebb, legegeszsegesebb dolog, amit penzert megvehetunk.
- Az elet attol szep, hogy barmi megtortenhet. Es attol szar, hogy meg is tortenik.