Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • PREMIERE1
    - Gyerekek! Megcsináltátok a házifeladatotokat? - kérdezi a tanárnéni az alsósokat.
    - Iiiiigeeen.
    A tanítónéni elkezdi ellenőrizni a munkákat. Odaér a kis Orsós Barnához.
    - Hát te Orsós Barnácskaka, elkészítetted a házifeladatot?
    - Kezsit csókolom a tanítonéninek, há persze, hogy megcsinyátám!
    - Akkor mutasd meg!
    - Ha esküszöm a nővírém íletire, hogy megcsinyátam, de otthon hagytam!
    - Hát jó - egyezik bele a tanító néni.
    Haza megy a kis Barna, hát a nővére ki van terítve a konyhaasztalon és körülötte sír-rí az egész família. Másnap ismét az iskolában:
    - Orsós Barnácska! Most először a te házifeladatodat szertném látni!
    - Csókolom tanítónéni, hát ín tínyleg megcsinyátam, csak teccik tudni mostan sem hoztam el. De esküszöm az anyám íletire, hogy megcsinyáltam!
    Barna hazaér, hát ott fekszik az anyja felravatalozva, gyászban az egész cigánytelep.
    Harmadnap:
    - Barnácska! Ugye mára csináltál házifeladatot?
    - Hát ín tínyleg csinyátam tanítónéni csókolom a zuzáját, de megint nem hoztam el, de megvan, esküszöm az apám íletire! Esküszöm! Pusztíjjon íl, ha hazudník!
    Barnácska hazaindul, de útközben találkozik Vendellel, az apjával, aki egy kofferral a kezében menekül a cigánytelep irányából:
    - Dikma, hát hová dzsámálsz Dadé?!
    - Én esztet nem bíom Barna fijjam, én elmegyek innen Áméríkába!!
    - Először a nővéred krepált bé, aztán az ídesanyád, most meg a bátyád, Menyus...