Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
- Egy napon igy szolt Eva az Urhoz:
- Uram, gondban vagyok...
- Mi a hezag, Eva?
- Uram, tudom, hogy teremtetted es nekem adtad e gyonyoru kertet, eme csodas allatseregletet, meg azt a mocskos kigyot is, de ennek ellenere nem vagyok boldog.
- Miert, Eva? - szol a hang fentrol.
- Uram, egyedul vagyok es elegem van az almabol.
- Ebben az esetben Eva, tudok megoldast. Megteremtem Neked a Ferfit.
- Mi az a Ferfi???
- E teremtmeny tokeletlen lesz, sok hibaval. Hazudni fog es csalni, hiu lesz es dicsekvo. De azert nagyobb lesz, erosebb, orommel fog vadaszni es olni. Viccesen fog kinezni, ha izgalomba jon, na de mivel panaszkodsz, ugy fogom megalkotni, hogy kielegitse testi szuksegleteidet. Igaz, kisse bolondos lesz es olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkozas es kulonbozo labdajatekok.
Nem lesz egy brilians elme, ugyhogy szuksege lesz a tanacsaidra, hogy helyes iranyba tereld gondolatait.
- Szuper! - mondta Eva es ironikusan felhuzta szemoldoket. -
- Es hol itt a gubanc, Uram?
- Egy feltetellel kapod csak meg!
- Es pedig?
- Ahogy mondtam, bekepzelt lesz, arrogans es leha. Tehat el kell hitetned vele, hogy Ot teremtettem eloszor. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, koztunk, nok kozott...