Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Az elsőt, mikor 16 voltam, azért kellett mert hosszú copfja volt. Egyikünk se értette mi történt.
Az egyetemen egy érdekes lánnyal ismerkedtem össze. Spirituális társaságokba járt, érzelmi hullámvölgyei és kitörései voltak, az ágyban jézust kereste. Nem bírtam követni. Úgy döntöttem keresek egy kiegyensúlyozott nőt.
23 évesen megtaláltam. Szüleitől megkapta a lakást, biztos munkahelye volt, életét előre megtervezte, a korfúi nyaralásra 3 biztosítóval kötött szerződést. Az esküvő gyönyörű volt, falun, hatalmas lakodalommal. 2 év után meguntam, az ágyban néha nem tudtam biztosan hogy nem e a tévét nézi. Megilyedtem hogy életem végéig így kell éljek. Izgalmakat akartam.
26 évesen megtaláltam. Hátizsákkal bejártuk európát, aludtunk menhelyeken, hostelekben, néha szállodákban, minden buszmegállóban szeretkeztünk, nem ismert tabukat. Aztán másokkal is flörtölni kezdett, veszekedtünk, nem találkoztunk. Úgy gondoltam, mostmár a jövőmet akarom építeni.
28 évesen megtaláltam a nőt. Emancipált volt, ezért otthon én porszívóztam. 3 vállalkozása volt, kocsi lakás nyaraló. A polgári esküvő után egyre ritkábban találkoztunk, egyik fogadásról a másik tárgyalásra járt, nem értette miért ülök be egy sörözőbe a barátaimmal. Elhidegültünk, elváltunk, közben mindenemből kiforgatott, semmim sem maradt.
Ma 32 vagyok. Egy olyan nőt keresek, akinek nagy csöcsei vannak.