Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Crem
    - No:
    "Jónapot kívánok" - eddig határozottan -"szeretnék kérni" - elbizonytalanodik, majd turkál a táskájában, egy percig keresgél végül elohúz egy papírt és olvassa: - "100 vagy 133kbytos-t."
    "Tessék?"
    "Egy 100 v. 133Kbyte-ost."
    "De mit?"
    "Azt nem tudom mi ez de az biztos, hogy ebbe való!!!" - és rámutat egy házra.

- Kleron-celeron

- "Jónapot kívánok! X.Y.vagyok. Egy videókártyát tettetek be a gépembe nem tudom mennyire emlékszel rám."
    "Ez alapján semennyire" (A TÖKÖM TELE VAN AZ ILYEN IDIÓTÁKKAL)..."mikor is volt ez?"
    "Karácsony elott."
    "Akkor pláne."
    "A Ferkó fiammal voltunk bent" (ki a f...m az a Ferkó?).
    "Akkor sem."
    És ez a hívás április 28-án történt.

- Egy Ember a legnagyobb odafigyeléssel kikötötte a bringáját az ajtómhoz. Aztán meg nem tudott bejönni.

- Visszahoznak egy gépet, hogy tönkrement...
    ..letörölték az indítófájlokat.

- Cd vásárlás:
    E: "És 1870 a Philips de az csak 10-esével van..."
    V: "Jó akkor kérek 5 philipset"

- Bejött egy muki és kért egy asztali mikrofont. 630Ft volt kifizette, majd megkérdezte az egyágú mikrofonról, hogy az sztereó-e. Mikor mondtam hogy hogy lenne már az, rámförmedt, hogy nem hallottam még a sztereó mikikrol? De hallottam, mondtam neki, de ez láthatólag egy helyrol vesz fel. Közben csörgött a telefonja és felvette: "Halló tessék Kádár fotörzs."
    Aztán már nem néztem hülyének...

- Boot szelektor

- A barom a második alaplapot hozza vissza 3 napon belül (mindig másnap), hogy nem jó. Aztán másodszor elbeszélgettem vele, hogy miért nem jó.
    "Mert nem bootol."
    "Honnan nem bootol?"
    "Sehonnan." - rákötök egy winyót, bebootol.
    "Akkor cd-rol nem bootolt."
    Rákötök egy cd-t és beteszek egy win98-at. Szó nélkül bootol.
    "Akkor is ez mind mindegy mert arról a cd-rol akkor sem bootolt amit adtak hozzá, úgyhogy cseréljük ki, mert ez így nem muködik tökéletesen!" (végig habzik a szája...az a "határozott öltönyös" típus. Mr "elmélyítem a hangom és uralkodok mindenkin".
    "Kérem vegye elo a leírást és olvassa el itt mit írnak a cd-rol..." (folyamatosan fennhangon olvas angolul)
    "olvasni én is tudok" - közbeszóltam, mert felolvasást tartott). "Kérem csak mutasson rá a "boot" szócskára."
    Na erre már nem tudott. Elnézés kért...aztán közölte amúgy nagyon meg van elégedve a lappal, és máskor is ide jön vásárolni. Nem én voltam aki fennhangon lehülyézte az embert, hanem a sorban a következo...

- Plugándpláj - szép lassú magyaros kiejtéssel.