Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ezt honnan vetted? (#4195, "Te kis fingós, ott még van egy forint!")
Csak kiváncsi lennék, merthogy apám annyiszor elmesélte már nekem, mindig jót röhögtem rajta. Ő szemtanúja volt az esetnek, hirtelen meg nem mondom, mikor (talán 60-70-es évek), de ott a részeg fizetett az ellenőrnek aki legugolt összeszedni a pénzt, pukkantott és a részeg ezt mondta neki. Ja meg akkoriban fillér kellett, nem forint, és villamoson történt, nem buszon.
Félreértés ne essék, csak kiváncsi vagyok, hogyan jutott el hozzád eme valós eset története. De majd apámat kifaggatom részletesebben...