Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    Amit a BKVellenöröknek kell hallania olykor

ELTE, második évfolyam, történész-régész szakos úr:
    - Ahogy elnézem magát, képes lenne meggyújtani, miután ösi viking szertartás szerint leöntöm magam fókazsírral, aztán ráfekszem a gyüjtöjegyekböl rögtönzött máglyára!

Szöszi gimnazista fruska:
    - Tizenkét halmozottan hátrányos gyerekem van, három közülük össze is van növe, maga meg büntetni akar, csak mert nincs érvényesítö matrica a diákomon?

Öntudatos huszonéves:
    - Lejárt a bérletem. Egy napja. És akkor mi van?! A Szaddam Husszein egy tömeggyilkos, aztán még se diktálja be a lakcímét!

Müvelt középosztálybeli:
    - Olvasta Dantétól a Poklot? Na, abban az ellenörök egy huzatos pincefolyosón lógnak a karszalagjuknál fogva, miközben egy kénköszagú ördög tíz centiröl azt üvöltözi a fülükbe, hogy jegyeket, bérleteket kérem ellenörzésre!

A politikus alkat:
    - Meg akar büntetni, mikor mondom, hogy Miskolcra megyek? Hát maga sose hallott Kelet-Magyarország felzárkóztatásáról?!

A büntetés után:
    - Érdekes, hogy magán karszalag van, eddig még soha sem láttam ilyesmit amöbákon!
    - Amikor e mellett döntött a Pályaválasztásin, mi volt a másik lehetöség? Az öngyilkosság?
    - Hogyan küzdi le az elvonási tüneteket, ha teszem azt, áramszünet van?
    - Mit szólna, ha természetben fizetnék? Hamvasztómester vagyok a Kerepesiben.
    - Eddig nem hittem el, hogy léteznek zombik. De azért köszönhetett volna!