Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Amit a BKVellenöröknek kell hallania olykor
ELTE, második évfolyam, történész-régész szakos úr:
- Ahogy elnézem magát, képes lenne meggyújtani, miután ösi viking szertartás szerint leöntöm magam fókazsírral, aztán ráfekszem a gyüjtöjegyekböl rögtönzött máglyára!
Szöszi gimnazista fruska:
- Tizenkét halmozottan hátrányos gyerekem van, három közülük össze is van növe, maga meg büntetni akar, csak mert nincs érvényesítö matrica a diákomon?
Öntudatos huszonéves:
- Lejárt a bérletem. Egy napja. És akkor mi van?! A Szaddam Husszein egy tömeggyilkos, aztán még se diktálja be a lakcímét!
Müvelt középosztálybeli:
- Olvasta Dantétól a Poklot? Na, abban az ellenörök egy huzatos pincefolyosón lógnak a karszalagjuknál fogva, miközben egy kénköszagú ördög tíz centiröl azt üvöltözi a fülükbe, hogy jegyeket, bérleteket kérem ellenörzésre!
A politikus alkat:
- Meg akar büntetni, mikor mondom, hogy Miskolcra megyek? Hát maga sose hallott Kelet-Magyarország felzárkóztatásáról?!
A büntetés után:
- Érdekes, hogy magán karszalag van, eddig még soha sem láttam ilyesmit amöbákon!
- Amikor e mellett döntött a Pályaválasztásin, mi volt a másik lehetöség? Az öngyilkosság?
- Hogyan küzdi le az elvonási tüneteket, ha teszem azt, áramszünet van?
- Mit szólna, ha természetben fizetnék? Hamvasztómester vagyok a Kerepesiben.
- Eddig nem hittem el, hogy léteznek zombik. De azért köszönhetett volna!