Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Garga Pitic #41234 Öreg pásztor bemegy a városba borotválásra és hajvágásra. Már előre szabadkozik a borbélynak az arca mély ráncai miatt, amik nyilván nehézséget okoznak majd a szakembernek. Az elővesz egy fagolyót és odaadja az öregnek.
-Ezt vegye a szájába, az arca ettől majd kisimul és én hiba nélkül megborotválom uraságodat.
Úgy is történik, a pásztor álmélkodik az arcbőre új simaságán. Egy dolog az eszébe ötlik.
-Mi történne, ha lenyeltem volna a golyót?
-Errefelé derék keresztények élnek, én első látásra kendet is hasonlónak vélem. Bízom benne, hogy pár napon belül visszahozná a golyót, ahogy a többiek is szokták.