Mondjatok vicceket!


Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Aquir
    #41049
    - Hogyan sikerült Kovács őrmesternek Einstein relativitás-elméletének legcsekélyebb ismerete nélkül egyesítenie a tér és idő fogalmát?
    - ????
    - "Katonák, kezdjenek el ásni a kerítéstől délig!"

    - Honnan tudtad, hogy nem vagyok férjnél?
    - Látszik a hajadon...

    Egy szoftveres átlagos napja. Van egy felesége (leánykori nevén Winch Eszter), aki alulról IBM kompatibilis. Többnyire read-only könyveket olvas, a 100 métert MS-DOS alatt futja. A teát inkább ROM-mal issza. Reggelire az asszony line-feed-et ad a családjának. Otthon keveset beszélnek, azt is Pascal nyelven. Igaz, a legkisebb fiuk még csak syntax error-ral töri a nyelvet, de ne feledjuk, hogy a mama a Turbo és a Diesel-Pascal keveréket beszeli. Ma reggel táviratot kaptak. Miután a szoftveres disassemblálta, így szólt a fiának: - Goto Posta - szolt a submit. - Invalid statement - felesel a gyerek. Hiába, ilyen lesz a gyerek, ha túl sokat kompilál. - Mit írt a nagypapa? - Tökén rúgta a ló. Persze lehet, az is közrejátszott abban hogy a kisfiú szemantikai hibával született, bár az asszony formattálásra gyanakszik. Van egy Floppy nevu kutyájuk (egy pointer), ami nagy gond is egyben, hiszen a család a lakótelep 6. trackjeben, az 5. szektorban lakik. Szoftveresunk a "Carriage Return" autókölcsönzoben ötödállásban programozó, ahol nagyon meg'batch'ülik. Munkába természetesen adatbuszon jár. Este, mikor megjön, alig van ereje beloadolni a passwordot az ajtóba. Az ágyban gyengéden odalinkeli magát kedveséhez, aki pár gépi ciklus után így szol: - Abort, Retry, Ignore? - Echo off - hallgattatja el a szoftveres, s arra gondol, hogy milyen is lesz, ha bebillen az End Of Life állapotbit...