Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A gondori Boromir titkos naploja
Elso nap:
Elmentem Elrondhoz a Tanacsra. Aragorn folenyeskedik, mint mindig. Azt hiszi, hogy olyan nagy arc, csak azert, mert dugja azt a tunde csajt. Szoval, szerintem csak azert, mert valakinek szeles a mellkasa, kidolgozott a teste, es napbarnitott arcat ferfias borosta boritja, meg nem kell, hogy ... mit is?Egy kicsit eltertem a targytol. Azt hiszem, csatlakoztam valami kuldeteshez, mivel elvonta a figyelmemet Aragorn hatalmas ... bunkosaga.
Uuupsz.
Harmadik nap:
Rohadt gyuru, rohadt kuldetes, rohadt szovetseg.
Negyedik nap:
Frodo ma elejtette a gyurut. Folvettem, de Aragorn ramparancsolt, hogy adjam neki vissza. Arrogans fasz. Nem tudom, mit szolna, ha jol tokonvernem Gondor Kurtjevel...!
Rohadt gyuru.
Otodik nap:
Nyilvanvalo, hogy Aragorn furcsan vonzodik Frodohoz. Ha-ha-ha! Samu megoli, ha valamivel probalkozik.
Hatodik nap:
Aragorn meg mindig bele van zugva Frodoba. Boromir, add vissza a gyurut _Frodonak_! Boromir, hadd vigyem fol _en_ Frodot a Caradhrasra! Boromir, meg ne probald meg egyszer levagni Frodo fejet, amig o alszik, hogy te ellophasd a gyurut! Baromira idegesit, hogy igy kivetelezik vele.
Tizedik nap:
Mert nem belem van belem zugva Aragorn?
Tizenegyedik nap:
Kivittem Frodot Moria Banyaibol. Tulajdonkeppen bejon nekem. Remelem, nem lesz belolem perverz hobbitbuzi, mint Windermir bacsikambol. Legalabbis azok utan, ami _vele_ tortent. Kulonben Trufa es Pippin is nagyon kis edes... Egyebkent, Gandalf meghalt.
30. nap:
Lothlorien. Galadriel eleg jo bor. Tuti, hogy el volt ajulva markans, bar kisse mosdatlan ferfias valomtol. Legolas megfurdott a szokokutjaban, de megszivta. Ha-ha. Nagy tunde seggfej. Szaz szazalek, hogy festi a hajat. Egyebkent, van egy pattanas az orran. Aragorn javasolta, hogy mi is furodjunk meg. Sajnos, csak kesobb esett le, hogy nem ugy ertette, hogy egymassal. Hulye Aragorn.
33. nap:
Frodo olyan furcsan viselkedik a gyuruvel kapcsolatban. Meg azt se engedi, hogy megnezzem. Jo, persze, tenyleg volt egy kis dulakodas vele, hogy egy pillantast vethessek ra. A foldre tiportam es rajta fekudtem, amig lathatatlanna nem valt. Ellenalltam a kisertesnek, hogy atoleljem (kicsit konnyebb volt, miutan jol orrba vagott). Feltekennye tettem Aragornt! Ha-ha!
35. nap:
Megoltek az orkok.
Hulye orkok.