Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Frodó naplója
1. nap:
Jó nagyot aludtam Elrond házában, már sokkal jobban vagyok. Samu istenien megmasszírozta a hátamat és meg is fürdetett. Hát nem csodálatos az ártatlan, testvéri szeretet? Azt ugyan nem egészen értettem, hogy közben miért szopogatta a lábujjaimat, de biztos vagyok benne, hogy ez valamiféle osi tünde gyógymód.
3. nap:
Beleegyeztem, hogy elviszem a Gyurut Mordorba. Jobban belegondolva, lehet hogy rossz lépés volt.
4. nap:
Aragorn és Boromir jól összevesztek azon, hogy ki cipeljen fel a Caradhras tetejére. Aragorn belelökte Boromirt egy hóbuckába. Boromir fülön harapta Aragornt. A Gyuru nagyobb hatással van rájuk, mint gondoltam volna.
6. nap:
Arra ébredtem, hogy Aragorn az inggombjaimmal játszadozik. Biztos a Gyurut kereste. Átkozott csábereju jószág az! Á mindegy, Samu úgyis megöli, ha bármivel próbálkozik.
10. nap:
Ma Legolas elkezte simogatni a combomat az íjával. Teljesen elképedtem. Nem gondoltam volna, hogy Legolasnak is kell a Gyuru. Valóban iszonyatosan nagy hatamú tárgy lehet!
11. nap:
Gandalf mutatott egy nagyon furi trükköt. Úgy látszik a csúcsos mágussüveg nem csak dísznek van. Kíváncsi vagyok vajon o is a Gyuru hatása alá került, vagy csak egyszeruen elvont az öreg.
24. nap:
Végre egy kis nyugalom. Mória Bányáiban túl sötét van ahhoz, hogy Aragorn folyton megcsipkedjen, mint azt az utóbbi idoben teszi. Gandalf belezuhant a homályba. Nagyon sajnáltam a csúcsos süveget.
27. nap :
Lothlorien oan szép. Galadriel is oan szép. Felajánlottam neki az Egy Gyurut, de o folyton csak azt hajtogatta: "Nemnem, inkább valami mást szeretnék toled, Zsákos Frodó", és megpróbált benyúlni a nadrágom alá. Így hát nekiadtam a tartalék pár nadrágomat, mert úgy látszik, nagyon tetszett neki. Lehet, hogy Lórienben nincs elég nadrág.
30. nap :
Ma egész nap csónakban eveztünk. Nagyon elfáradtam. Trufa és Pippin felajánlottak egy csoportos masszázst. Milyen jó, ha az embernek ilyen aggódó barátai vannak! Örülök, hogy oket nem kísértette meg a Gyuru. Habár nem kellett volna olyan erosen dörzsölniük a hátamat, meg más részeimet sem. Pippin ugye tudja, hogy mi unokatestvérek vagyunk?
Ugye?
33. nap :
Boromir megpróbálta elvenni a Gyurut. Nem vagyok benne teljesen biztos, de azt hiszem megpróbált letapizni is. Ez kicsit megrémített, mert Boromir elég nagydarab.
36. nap :
Mindenki rám nyomul. Nem bírom tovább. Húzok Mordorba.
Samu is jön. Szuper, így legalább lehet még részem több ártatlan, testvéri lábmasszázsban. Bár szomorú vagyok, hogy el kellett válnunk a társaság többi tagjától, asszem Gimlit szívesen megdöntöttem volna. Azok a kócos copfok meg a nagy sisak egész izgatóak. Á, mindegy, úgysem jöttem volna be neki.