Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #35862 Kubában ül a kocsmában egy skót ...békésen iddogál ...bemegy egy szakállas helyi csávó kér egy tekilát ... megissza erre kimegy ... kiabál utána a kocsmáros ... hé nem fizettél ! erre az : Castro hadseregéből vagyok ... ja akkor jó .... megint bemegy egy másik szakállas helyi csávó ... szintúgy megissza az italt ... nem fizet ... kiabál utána a kocsmáros .... válasz szintúgy : Castró hadseregéből vagyok ... ja akkor jó ... mondja megint a kocsmáros .... a skót elgondolkodik megissza az italát és elindul kifelé ... kiabál a kocsmáros .... hé nem fizettél ... erre a skót : Castró hadseregéből vagyok .... a kocsmáros erre : és hol a szakállad ? ... a skót felhúzza a szoknyáját : TITKOSSZOLGÁLAT !....