Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Erzsébet királynő és az amcsi elnök beszélgetnek. Az elnök: - Te, hogy lehet, hogy ilyen jól megy az országos sora?
Erzsébet:- Hát úgy hogy a megfelelő embereket választom magam mellé!
-Es honnét tudod, hogy ki a megfelelő?
-Felteszek nekik egy találós-kérdést és ha tudják a választ, akkor okosak! Figyelj- és behívatja Tony Blairt.
-Mondja csak Mr. Blair, ki az aki, az ön édesapjának és édesanyjának a gyereke, de nem az őn testvére?
-Hát egy roppant egyszerű: ez én magam vagyok!
-Nagyon jó, köszönöm.
Bush visszamegy Amerikába és egyből magához hívatja az alelnököt.
-Mondja csak, ki az, aki az ön édesapjának és édesanyjának a gyereke, de nem az őn testvére?
Az alelnők elkezd gondolkodni, nem tudja a választ, ezért pár nap gondolkodást kér. Összehivatja az egyés Fehér Házat, de ott sem tudja senki. Bemegy a WC-re és látja, hogy a mellette levő WC-ből a védelmi mininiszter, Collin Powel lába kandikál ki.
-Te, Collin segítenél! KI az aki az te édesapádnak és édesanyádnak a gyereke, de nem a testvéred?
-Hát ez egyszerű, én vagyok!
Az alelnök hanyat-homlok rohan ki a budiből, egyenesen az elnök irodájába megy, kivágja az ajtót és közli:
-A válasz Collin Powel!
Mire az elnők:
-Marhák, még ezt sem tudjátok? Hát a Tony Blair!
:-)